Οι Υποκλοπές τελειώνουν την κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια αλλάζουν χρώμα

wpid-wp-1460895180199.jpeg

Oποιος παρακαλούθησε τα ΜΜΕ στην διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας παρατήρησε με ενδιαφέρον την κωλοτούμπα των λαικιστών τηλεπαρουσιαστών (και εκδοτών) οι οποίοι διαβλέπουν το τέλος της κυβέρνησης Τσίπρα και σπεύδουν να τα βρουν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

image

Το πρωτοσέλιδο κυριακάτικης εφημερίδας που όλο αυτό το διάστημα στήριζε κραυγαλέα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ είναι χαρακτηριστικό.

image

Γιατί όμως το πλήρωμα σπεύδει να εγκαταλείψει πρώτο το καράβι που βουλιάζει;

Γιατί δεν αναμένει να αποβιβασθούν πρώτα οι επιβάτες (ένα ποσοστό ανάμεσα στο 20-23% εξακολουθεί να στηρίζει την κυβέρνηση) και να πηδήξουν στην συνέχεια στις σωστικές λέμβους;

Οι απαντήσεις είναι οι εξής δύο:

H πρώτη έχει να κάνει με την βιασύνη των έως σήμερα παπαγαλακίων του ΣΥΡΙΖΑ να σπεύσουν από τους πρώτους στο στρατόπεδο του Μητσοτάκη με την γνωστή λογική είμαστε με όποιον νικάει.

Η δεύτερη έχει να κάνει με τον λόγο που ο Τσίπρας έχει τελειώσει κι αυτός δεν είναι άλλος από τις Υποκλοπές. Τόσο οι Αμερικανοί που παρείχαν τον σχετικό εξοπλισμό όσο και οι Γερμανοί είναι έξαλλοι με τις Υποκλοπές και την δημοσιοποίησή τους στα Wikileaks. Προφανώς κάποιοι τυχοδιώκτες με την φόρα των παρακαλουθήσεων που είχαν πάρει έβαλαν καιρό τώρα στο στόχαστρο και τους εκπροσώπους των δανειστών. Τόσο της Ε.Ε., όσο και της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.

Τα “θύματα” πήραν απόφαση να τελειώσουν την κυβέρνηση Τσίπρα. Ακόμη κι αν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση θα είναι τέτοια τα μέτρα που οι πρώτοι που θα κάψουν το Μαξίμου θα είναι οι Ρουβίκωνες με τον Πέτρο Λάμπρου να διαδηλώνει έξω από τη ΓΑΔΑ για την απελευθέρωσή τους…

Οι Υποκλοπές πάτησαν το κουμπί της πτώσης του Τσίπρα…

image

http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-599/