Μας έχουν στα 4 και στέλνουν τον Τόμσεν αντί της Λαγκάρντ!

wpid-wp-1463693283588.jpeg

Σόιμπλε, Λαγκάρντ και Μέρκελ συνεχίζουν το ρεσιτάλ του καλού και κακού μπάτσου απολαμβάνοντας την ταπείνωση που προκαλούν καθημερινά στην ελληνική κυβέρνηση. Κι ενώ οι Τσίπρας και Τσακαλώτος πεσμένοι στα 4 τούς έχουν παραδώσει τα κλειδιά της Ελλάδος, με το Υπερταμείο και τους δημοσίους οργανισμούς, οι οποίοι πλέον περνάνε στον έλεγχο των δανειστών, (όπως και οι φορολογικοί μηχανισμοί της χώρας), έρχεται ο εκπρόσωπος τύπου του IMF Τζέρυ Ράις στην καθιερωμένη ενημέρωση να προκαλέσει νέα ψυχρολουσία στην ελληνική κυβέρνηση: Oύτε και σ΄αυτό το Eurogroup θα δώσει το παρόν η Κριστίν Λαγκάρντ οπότε μην περιμένετε σπουδαία πράγματα. Στο πόδι της θα είναι ο Πολ Τόμσεν.

Το σενάριο του Σόιμπλε που θέλει νέα αναβολή των όποιων αποφάσεων για μετά το βρετανικό δημοψήφισμα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Τα καψόνια των δανειστών διαδέχονται το ένα το άλλο και κάθε φορά επιστρέφουν με μια νέα απαίτηση η οποία μεταφράζεται σε νέους φόρους πως τα κορόιδα τους πολίτες που πίστεψαν τα ψεύδη και τους λαικισμούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Μας τα έχουν πάρει όλα και τώρα παίρνουν την εκδίκησή τους για τα μαντάμ Μέρκελ του Τσίπρα και τις υπόλοιπες αντιμνημονιακές παπάρες. Αφού να σκεφθείτε ακόμη και ο Σαμαράς (έχοντας την εμπειρία της διαδικασίας ταπείνωσης ενός Ελληνα πρωθυπουργού, ως παθών, αντιλαμβάνεται ότι πλησιάζει η ώρα του Αλέξη Τσίπρα: Eδώ η ταπείνωση θα λάβει παγκόσμιες διαστάσεις την ώρα που οι πεινασμένοι κάτοικοι των ελληνικών πόλεων θα μπουκάρουν σαν Βενεζουελάνοι σε mini market, μπακάλικα, φούρνους και θα σπάνε τα ATM,s του Θες Γάλα για να ταίσουν τα παιδιά τους.

ΔΝΤ και Ευρωπαίοι υποδύονται ότι πλακώνονται μεταξύ τους για χάρη του Τσίπρα! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Τέλος πάντων το επόμενο διάστημα θα ζήσουμε σε ζωντανές συνδέσεις πρωτόγνωρες στιγμές. Μπροστά τους οι Αγανακτισμένοι και οι αυτοκτονίες [που αίφνης κόπηκαν μαχαίρι(!)] δεν θα αποτελούν παρά μια πρόγευση του Ξεσηκωμού των Κατσιαπλιάδων-γιατί περί αυτού πρόκειται.

Μείνετε συντονισμένοι…

image

http://kourdistoportocali.com