“Ναι” στο δημοψήφισμα ψήφισε και η κυβέρνηση κύριε Κυρίτση

wpid-wp-1464557702343.jpeg

Το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων το γνωρίζαμε ως “εργαλείο” κατά των αριστερών… Πως κατάφεραν τούτοι εδώ οι αριστερομπερδεμένοι κυβερνώντες να το μετατρέψουν σε δικό τους είναι άξιον απορίας!

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με το άρθρο στην ΑΥΓΗ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση που λέει μεταξύ άλλων πως θα επιβαρυνθούν περισσότερο όσοι ψήφισαν ΝΑΙ στο καλοκαιρινό δημοψήφισμα.

Στο εντελώς αυθαίρετο συμπέρασμά του σχολιάζει:

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει έναν ακήρυκτο ταξικό πόλεμο υπέρ των χαμηλότερων στρωμάτων και εις βάρος των ευπορότερων”. Γι’ αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει”.

Φορολόγηση δηλαδή με βάση πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων…

Με τη μόνη διαφορά κύριε Κυρίτση πως και η κυβέρνηση τελικά ψήφισε ΝΑΙ στο συγκεκριμένο δημοψήφισμα, αφού με την πολιτική της ταχυδακτυλουργία μετέτρεψε το περήφανο ΟΧΙ του λαού σε ταπεινωτικό ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Άρα κύριε Κυρίτση με τις ασυναρτησίες που λέτε ομοιάζετε περισσότερο με τον σκύλο που κυνηγάει την ουρά του παρά με πολιτικά ζώα κατά την αριστοτέλεια ρήση…

image

ΠΗΓΗ