ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ το μήνυμα γνωστού ΑΕΚτζή για τον Πρίντεζη! Έχει «ρίξει» το Ιντερνετ

wpid-wp-1463761774526.jpeg

O Kώστας Κετσετσόγλου ασχολείται σε όλη τη δημοσιογραφική του διαδρομή με την ΑΕΚ. Και η επικαιρότητά της απασχολεί κυρίως τα κείμενά του, αλλά και τις δημοσιεύσεις του στα social media. Ωστόσο, ένα ποστάρισμά του που αφορούσε έναν αθλητή του Ολυμπιακού, ήταν αυτό που… έριξε το internet. Πρόκειται για ένα σχόλιο για την δύσκολη στιγμή που βίωσε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος έχασε τον πατέρα του λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η συγκεκριμένη δημοσίευση έχει ξεπεράσει μέσα σε λίγες ώρες τα 4,5 χιλιάδες «like» και έχει φτάσει σχεδόν τις 300 κοινοποιήσεις. Διαβάστε τη: «Δεν έγινα αθλητής, δεν έχω την τύχη μέχρι τώρα να είμαι πατέρας αθλητή. Όλοι αγαπάμε τους γονείς μας, άλλα έτσι από ένστικτο είμαι σίγουρος πως οι αθλητές και ιδίως αυτοί που φτάνουν ψηλά είναι λίγο πιο δεμένοι μαζί τους. Γιατί χωρίς στήριξη από την οικογένεια στην αρχή που κανείς δεν ξέρει που μπορείς να φτάσεις δύσκολα τα καταφέρνεις να πας ψηλά, αν βέβαια έχεις και το ταλέντο.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ήμουν σίγουρος πως ο Πρίντεζης θα ήταν ο καλύτερος σήμερα. Γιατί σε κάθε φάση θα θυμόταν εκείνες τις ατέλειωτες ώρες σε προπονήσεις που ήταν απλά ένας μικρός και υπήρχε έστω ένας στην εξέδρα ή έξω στο αυτοκίνητο που πίστευε πως κάποτε θα ήταν πρωταγωνιστής σε βραδιές σαν την αποψινή. Σήμερα σε κάθε καλάθι άκουγε το μπράβο του. Και σε κάθε λάθος το «πάμε δεν πειράζει». Ένα μπράβο κι από μένα»…

image

image

http://www.makeleio.gr