ΤΑ «ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ» ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ … ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

wpid-wp-1463745632381.jpeg

image

Ντροπή αηδία και πόνο σαν Έλληνας ένοιωσα χθες, παρακολουθώντας τη συζήτηση στη διαρκή επιτροπή της βουλής για το πολυνομοσχέδιο…
Αναρωτήθηκα πολλές φορές: κοίταξε ρε… τι κουμάσια στέλνει στη βουλή  ο ελληνικός λαός.
Δεν θα σταθώ τα όσα υποτιμητικά ακούστηκαν, αλλά στη συμπεριφορά της κυβερνητικής πλειοψηφίας, που δεν είχαν την πνευματική διαύγεια να καταλάβουν τι πάνε να ψηφίσουν και με φράσεις πεζοδρομίου εκατέρωθεν αντάλλασαν πυρά. Λέξεις όπως «βλάκας» «ανόητε» «ηλίθιε» «κάτσε κάτω ρε…» και πολλά άλλα που δεν γράφονται ούτε λέγονται είναι πολύ λίγα από τα όσα διαδραματίστηκαν.
Και δεν έφταναν όλα αυτά, πρόσβαλαν και τον «Καραγκιόζη» χρησιμοποιώντας τον ως παράδειγμα. Κύριοι, μακάρι να είχατε το μυαλό αυτού του αθώου πλάσματος που είναι πανέξυπνο, θα είχατε περισσότερη ανθρωπιά και ευαισθησίες. Λυπάμαι ακόμη περισσότερο, που στην κυβερνητική πλειοψηφία υπάρχουν και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και διδάσκουν τα παιδιά μας έχοντας εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό για τα «γηρατειά» τους.
Λυπάμαι για το «ειρωνικό» ύφος των κυβερνητικών βουλευτών. Χρησιμοποιώντας ένα «φέρετρο» που έστειλαν οι δανειστές-τοκογλύφοι-το πολυνομοσχέδιο-βάλουν μέσα ζωντανή μια Ελλάδα, δεμένη χειροπόδαρα και έναν υπερήφανο λαό με ιστορία να …αργοπεθαίνει!
Το μόνο που απομένει, οι 153 ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΛ βουλευτές που θα ψηφίσουν εάν …ψηφίσουν το βράδυ της Κυριακής να έχουν το θάρρος, πάνω στο φέρετρο της Ελλάδας, οι 153 βουλευτές, μαζί με μαυροφορημένες Μανιάτισσες μοιρολογίστρες να την οδηγήσουν στους ουρανούς του «παραδείσου»!!!
Ο Αλέξης σαν «αετός» των αιθέρων χωρίς …φτερά, καθισμένος στο θρόνο του να απολαμβάνει το θέαμα σαν τον …Νερωνα. Γι΄αυτό και εμείς του, αφιερώνουμε το παρακάτω άσμα μαζί με τους συνεργάτες του. «Ένας Αϊτός καθότανε στον ήλιο και λιαζότανε».

image

http://fimotro.blogspot.com