ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ! Πέταξε για μια ώρα με Μιράζ και χρέωσε 20.000 την Πολεμική Αεροπορία!

wpid-wp-1465581233870.jpeg

Μια απίστευτη αποκάλυψη κάνει σήμερα ο Στέφανος Κασσιμάτης ως «Φαληρεύς»  στην «Καθημερινή» για κορυφαίο υπουργό

Γράφει τα εξής:

«Χθες, ο Νίκος Παππάς επισκέφθηκε την Τανάγρα, όπου πέταξε για μία ώρα πάνω από το Αιγαίο με ένα Μ-2000-5 (έτσι λένε τα Μιράζ στην Αεροπορία). Τον συνόδευε, σε ένα δεύτερο αεροσκάφος του ιδίου τύπου, ο αρχηγός της Αεροπορίας. Καλά έκανε ο άνθρωπος και μπράβο του, διότι υπουργός Επικρατείας είναι, να μη δει την επικράτειά του από ψηλά;

Βέβαια, η πτήση πρέπει να κόστισε συνολικά κάτι παραπάνω από 20.000 ευρώ. Ψιλοπράγματα… Ναι, αλλά μέχρι τώρα η Αεροπορία έκανε πάντα αυτό το δώρο στον εκάστοτε πρωθυπουργό και στον υπουργό Εθνικής Αμύνης, όχι οι ισχυροί υπουργοί. Είναι, δεν λέω, μια έκφανση αυτού που λέγεται «πλάτεμα της δημοκρατίας» στη γλώσσα τους. Αλλά τι θα γίνει αν το διεκδικήσουν και άλλοι; Για παράδειγμα, γιατί να μη ζητήσουν και οι βουλευτές Επικρατείας να δουν την επικράτεια από ψηλά; Ή, ένα άλλο παράδειγμα, φαντασθείτε να το ζητήσει ο Φίλης.

Κάπου πρέπει να μπει ένα όριο στις πτήσεις αναψυχής, ιδίως σε αυτή την εποχή της απόλυτης ένδειας για τις Eνοπλες Δυνάμεις. Ελπίζω να το θέσει με τη στάση του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Το λέω, επειδή ακούω ότι οι οργανωτές αυτών των εκδρομών προσπαθούν να τον πείσουν…»

image

http://www.crashonline.gr