Το έγκλημα της Βουλιαγμένης έχει κάποια σχέση με τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του εκδότη Μαυρίκου; Ρωτάμε…

wpid-wp-1466055527360.jpeg

Μπροστά σε μία πρωτοφανή σε αγριότητα δολοφονία βρίσκονται οι Αρχές με την ανακάλυψη του πτώματος στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης το ξημέρωμα της Τετάρτης.

Το θύμα, άνδρας 30-35 ετών, φέρει ίχνη από πυροβολισμούς στο κεφάλι, εγκαύματα, αλλά και ίχνη από πολλαπλά χτυπήματα. Σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα υπάρχουν τα υπολείμματα μιας εστίας φωτιάς.

Πλέον η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι δράστες να προσπάθησαν να κάψουν το θύμα τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι δράστες αφού πυροβόλησαν το θύμα επιχείρησαν στη συνέχεια να το κάψουν, ρίχνοντας εύφλεκτο υγρό στο στήθος και το πρόσωπο. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο του σεξουαλικού εγκλήματος.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ακραίο σενάριο οι αδίστακτοι δράστες να έβαλαν φωτιά στον άνδρα πριν τον πυροβολήσουν στο κεφάλι.

Ο άνδρας φέρει εκτεταμένα εγκαύματα και εντοπίστηκε μόνο με τα εσώρουχα. Το πτώμα του εντοπίστηκε στις 5:30 το πρωί από έναν ψαρά, ο οποίος και ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ.

Αυτά μάθαμε, αυτά γράφουμε.

Πάντως στο μυαλό μας εδώ και ώρες, υπάρχει ένα ερώτημα: Μήπως, λέμε, μήπως(χωρίς να έχουμε απτά στοιχεία), η υπόθεση έχει κάποια σχέση με τον μακαρίτη τον Μαυρίκο ή με τίποτα…καράβια;

Αυτά και αναμένουμε το ιατροδικαστικό πόρισμα.

image

http://www.makeleio.gr