Aιματηρή σύγκρουση συμφερόντων εντός της κυβέρνησης

wpid-wp-1465595041334.jpeg

«Στον κ. Σπίρτζη δεν προτίθεμαι να απαντήσω. Εκτός από διαφορετικές απόψεις, έχουμε τελείως διαφορετική διαδρομή και διαφορετική κλίμακα αξιών».

To παραπάνω σχόλιο δεν ανήκει σε κάποιον βουλευτή της αντιπολίτευσης αλλά στον επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιο Πιτσιόρλα ο οποίος μέσα σε μια πρόταση απαξιώνει πολιτικά αλλά και ηθικά τον προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ υπουργό Δημοσίων Εργων, ο οποίος διατηρεί στενή σχέση με τον υπουργό Επικρατείας κ. Νίκο Παππά.

Αντίθετα ο κ. Πιτσιόρλας είναι γνωστό ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Σπίρτζης στην διάρκεια της μέρας όπου τον καλούσαν τα ΜΜΕ δεν έχανε την ευκαιρία να επιτεθεί στον κ. Πιτσιόρλα. Για την ακρίβεια μετέφερε την χολή του από ΜΜΕ σε ΜΜΕ.

-Το ΤΑΙΠΕΔ δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, δεν αντικατοπτρίζει την πολιτική μας και πολλές φορές λειτουργεί εκτός κυβερνητικών εντολών…

Ειρωνευόμενος μάλιστα τον κ. Πιτσιόρλα θα πει: “Aυτός ο άνθρωπος ήταν για «μεγαλύτερα πράγματα»”

Στο δημόσιο ξεκατίνιασμα  των δύο ανδρών καθρεφτίζεται η εικόνα χάους που υπάρχει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και η σφοδρότητα της σύγκρουσης ισχυρών συμφερόντων του παρασκηνίου που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα. Το κοντινό μέλλον της Ελλάδας είναι δυσοίωνο. Πολύ…

image

http://kourdistoportocali.com