Ο Μαρινάκης αφού εξαγόρασε Ψυχάρη, Χατζηνικολάου ανέβηκε στο Αγιο Ορος

wpid-wp-1474478663016.jpeg

Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης αφού εξαγόρασε Ψυχάρη, Χατζηνικολάου, ΑΡΓΟΣ, ΔΟΛ, αποφάσισε να ανέβει στο Αγιο Ορος για να ηρεμήσει.Τουλάχιστο εδώ δεν θα χρειαστεί να διασώσει κανένα χρεοκοπημένο μαγαζί των ΜΜΕ. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα έκανε προσφορά 70.000.000 εκατ. ευρώ για να πάρει μία από τις 4 τηλεοπτικές άδειες. Λίγα 24ωρα αργότερα εμφανίστηκε στους διαδρόμους του ΔΟΛ-στο μαγαζί του Ψυχάρη για το οποίο οργιάζουν οι φήμες ότι έχουν σφραγισθεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ΔΟΛ, με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ δάνεια, περνάει στον Μαρινάκη. Ο εφοπλιστής ταυτόχρονα με τον Ψυχάρη συζητά και με τον Νίκο Χατζηνικολάου η εταιρία του οποίου έχει επίσης δανεισμό εκατομμυρίων ευρώ. Ακούγεται ότι ο Χατζηνικολάου θα αναλάβει να στήσει το νέο κανάλι εάν τελικά ο Μαρινάκης δεν μπει στο Mega στη θέση του Ψυχάρη. Στο μεταξύ στη πλατεία της Νέας Σμύρνης ο Χρήστος Καλογρίτσας συναντά δημοσιογράφους για να στελεχώσει το νέο κανάλι του.
Γενικά υπάρχει ένας δημιουργικός οργασμός.

Δείτε τι μεταδίδει το Βήμα της Ορθοδοξίας για την επίσκεψη Μαρινάκη, Κουρτάκη, Σαμοίλη στο Αγιο Ορος.

του Γιώργου Θεοχάρη – Ανταπόκριση: Άγιον Όρος

Το Άγιον Όρος επισκέπτεται από προχθες, Κυριακή, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και εφοπλιστής, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες και επιστήθιους φίλους του.

Ο κ.Μαρινάκης επισκέφθηκε τις Μονές Βατοπαιδίου, Σίμωνος Πέτρας και προσκύνησε την Εικόνα της Παναγίας “Άξιον Εστί” στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου στις Καρυές (πρωτεύουσα του Αγίου Όρους).

Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε πνευματικές συνομιλίες με μοναχούς και γέροντες της αθωνικής Πολιτείας την οποία επισκέπτεται για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια και δηλώνει ενθουσιασμένος από το αγιορείτικο τυπικό, τα κειμήλια και τη ζωή των μοναχών στο Περιβόλι της Παναγίας.

Μεταξύ των σημαντικότερων κειμηλίων που προσκύνησε ο κ.Μαρινάκης είναι η Τίμια Ζώνη της Θεοτόκου, η αριστερά Χείρα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου και η Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας “Άξιον Εστί”.

Ο κ.Μαρινάκης επισκέφθηκε και τους αμπελώνες ορισμένων Μονών όπου είχε την ευκαιρία να έρθει σε άμεση επαφή με τη φύση, δοκίμασε εδέσματα και το παραδοσιακό κέρασμα, που είναι το λουκούμι και το ρακί.

Μεταξύ των συνεργατών του που τον συνοδεύουν είναι οι κύριοι Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος.


Πηγή