Άνετος ο Κοντομηνάς, έστησε στον τοίχο Παππά-Σαββίδη

wpid-wp-1475670084002.jpeg

Ο πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς «εισέβαλε» αιφνιδιαστικά στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έκανε έκπληξη στην παρουσιάστρια, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ψυχραιμία της. «Παναγία μου, θα πάθω τίποτα!», είπε η Ελένη Μενεγάκη. «Δεν μου έχεις ξανακάνει τέτοια έκπληξη», είπε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στον κ. Κοντομηνά.

O πρόεδρος του Alpha, εμφανίστηκε στο πλατό, την ώρα της μαγειρικής. Η «ωραία» Ελένη προσπάθησε να τον απομακρύνει από την κουζίνα του πλατό, λέγοντας: «Δημήτρη μου δεν θέλω να είσαι στην κουζίνα».
«Να φάμε ήρθαμε! Όλοι θα περνάμε από εδώ να τρώμε τώρα», απάντησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς από τον «αέρα» της Ελένης. «Ο κ. Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αυτός “σκοτώθηκε” τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.
«Άλλο πράγμα ήθελε. Ηθελε να σου αρπάξει το κανάλι από τα χέρια. Αυτό ήθελε», είπε ο Δήμος Βερύκιος. «Δεν ήθελε αυτό» απάντησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι του, αυτός που υποστήριζε μην λέμε ονόματα. Ήρθε και μου λέει: ΄΄Θα μου δώσεις το 51 %”. Λέω τι άλλο θέλεις; Λέει: ”Θέλω τέσσερις εκπομπές την εβδομάδα, πολιτικές!”. Να βλέπει ο κόσμος τι καλά που πάμε! ”Άλλο τίποτα θέλεις” τον ρώτησα. Μου λέει: ΄Θέλω το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων”».


Πηγή