Μπάρμαν ο Καρανίκας

wpid-wp-1475776919393.jpeg

Ο Τσίπρας υποδέχεται για ποτάκι τους βουλευτές του στο Μαξίμου – Μπάρμαν ο Καρανίκας;
Μία χαλαρή βραδιά στο Μαξίμου, χωρίς ωστόσο να λείπουν και τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας, έχει υποσχεθεί ο Αλέξης Τσίπρας στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για απόψε (6/10) το βράδυ.

Ο πρωθυπουργός υποδέχεται λοιπόν τους βουλευτές του για ένα «κοκτέιλ», σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει το κλίμα για την κυβέρνηση, η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο των πολιτών με τις συνεχείς φοροαφαιμάξεις, αλλά και να αμβλυνθεί η δυσαρέσκεια που έχουν εκφράσει αρκετοί από τους κυβερνητικούς ότι δεν είχαν εδώ και καιρό τη δυνατότητα να δουν των κ. Τσίπρα, κυρίως λόγω των υποχρεώσεων του εκτός Ελλάδας.

Αυτή τη δυσαρέσκεια μετέφερε άλλωστε στον κ. Τσίπρα ο Νίκος Καρανίκας, στα καθήκοντά του οποίου περιλαμβάνεται και η μεταφορά βουλευτικών «αιτημάτων» στο Μαξίμου.

Και γιατί όχι να μην κάτσει ο κ. Καρανίκας πίσω από την… μπάρα για να θυμηθεί τα παλιά ως έμπειρος μπάρμαν!

Πάντως, θεωρείται βέβαιο, ότι ο κ.Τσίπρας θα επιχειρήσει να κάνει «μασάζ» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και να «γλυκάνει» τα αυτιά τους ενόψει του συνεδρίου για το οποίο θα ανταλλάξουν απόψεις.

Από τη συζήτηση δεν θα λείψουν και τα τρέχοντα ζητήματα που αναμένεται επίσης να τεθούν επί τάπητος, έστω και σε πιο χαλαρό και ανεπίσημο πλαίσιο.

Και πού ξέρεις; Το αλκοόλ άλλωστε ίσως «κατεβάσει» καλύτερες ιδέες από αυτές που έχουμε δει να υλοποιούν στο Μαξίμου, σπρώχνοντας στο χείλος του γκρεμού και στην ανέχεια τους Έλληνες…


Πηγή