Mπαίνουν στο Mega oι Γερμανοί χωρίς να ρωτήσουν Μπόμπολα-Βαρδινογιάννη!

wpid-wp-1475959883631.jpeg

Πρωτοφανής είναι η αντοχή του Mega στην αγάπη των τηλεθεατών του. Κόντρα στη λάσπη που έχει φάει όλο αυτό το διάστημα από τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ το κανάλι επιμένει πεισματικά να δίνει την μάχη της κορυφής στις τηλεθεάσεις ενώ έχει και την αποδοχή των διαφημιστών οι οποίοι “βλέπουν” με τρόμο το νέο τηλεοπτικό τοπίο. Οι άνθρωποι των media shops ανησυχούν ότι θα είναι αναγκασμένοι να δίνουν διαφήμιση ακόμη και με την απειλή των “όπλων” που λέει ο λόγος. Μπορεί και των “απαγωγών” που λέει ο λόγος. Μπορεί όλα να συμβούν στην διαφημιστική αγορά όπως διαμορφώνεται το νέο τηλεοπτικό τοπίο.


Οπως σημειώνει και η κυρία Βιβή Καμάμη, διευθύνουσα σύμβουλος της Starlink, «είναι εντυπωσιακό και για εμάς στη διαφημιστική αγορά ότι το Mega παραμένει τόσο ψηλά στους δείκτες της τηλεθέασης. Και διαπιστώνουμε ότι αυτό συνεχίζεται και τώρα που έχουμε εισέλθει στη νέα τηλεοπτική σεζόν». Πόλος έλξης και για τη διαφημιστική αγορά είναι τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει το κανάλι μέσα από την προβολή εξαιρετικών σειρών που έχει στο αρχείο του.

Τις τρεις πρώτες ημέρες της τρέχουσας εβδομάδας το Mega αντέχει απέναντι στον ανταγωνισμό του Alpha και του ΑΝΤ1, οι οποίοι λανσάρουν ήδη το νέο πρόγραμμά τους, και τερματίζει ή τρίτο σε απόσταση αναπνοής ή ακόμη και πρώτο, όπως συνέβη την περασμένη Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στη ζώνη του prime time με ποσοστό 22,7% έναντι 11,5% του ΑΝΤ1 και 19% του Alpha.

H ανθεκτικότητα του MEGA καθώς και η δύναμη επιρροής του δεν άφησαν αδιάφορο τον πολύ Dr Mathias Döpfner CEO του Axel Springer SE. Ο Γερμανός, σύμφωνα με πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” συνάντησε την προηγούμενη εβδομάδα Ελληνα τραπεζίτη και συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο εξαγοράς των μετοχών του καναλιού απευθείας από τις δανείστριες τράπεζες, χωρίς καν να ερωτηθούν οι μέτοχοί του! Αυτό θα ήταν μια ιδανική εξέλιξη για το κανάλι το οποίο θα μπορούσε να εκπέμπει ακόμη και από γερμανικό δορυφόρο ο οποίος θα έκοβε βόλτες ανάμεσα στο σπίτι του Τσίπρα στην Κυψέλη και του Παππά στην Νέα Σμύρνη.

Τα καλύτερα έρχονται…

Πηγή