Oδό (αιφνίδιας) διαφυγής στο εξωτερικό αναζητούν όλο και πιο πολλοί Ελληνες

wpid-wp-1475871276887.jpeg

Aκόμη και το ενδεχόμενο της αιφνίδιας διαφυγής εξετάζουν οικογένειες που ζουν στην Ελλάδα για την περίπτωση που συμβεί κάτι αιφνιδιαστικό στην οικονομία της χώρας. Μετά και την διαρροή για την θέση του Πολ Τόμσεν, ο οποίος ζητεί να αποχωρήσει το ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά-καθώς οι Ευρωπαίοι παραπαίμπουν σε τσίρκο, ενώ η Μέρκελ αγωνιά για τις επερχόμενες εκλογές.

Υπάρχουν λοιπόν Ελληνες πολίτες που οργανώνουν την οδό διαφυγής από το φαύλο αυτό κράτος καθώς κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα με την Οικονομία και με μια κυβέρνηση η οποία επινοεί διαρκώς τρόπους για να ληστεύει τους φορολογούμενους. Ο ιδιωτικός τομέας μάλιστα είναι το αγαπημένο κομμάτι του πληθυσμού από το οποίο οι κυβερνώντες πίνουν στην κυριολεξία του αίμα του. Στο μεταξύ μετά και την πρόσφατη συνάντηση του πρωθυπουργού στο Μαξίμου με την Θάνου και τον Σακελλαρίου η χώρα οδεύει σχεδόν πραξικοπηματικά σε ένα ιδιόμορφο καθεστώς το οποίο υπόσχεται μόνο αίμα, δάκρυα και πόνο και στο οποίο κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής-ούτε καν οι ίδιοι οι εμπνευστές του.

Ο Τσίπρας μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουάσιγκτον δεν μπορεί να ελπίζει σε κανενός είδους αναδιάρθρωση του χρέους. Αρα η μόνη του λύση είναι τα συνήθη υποζύγια, οι πολίτες, οι οποίοι καλούνται να καταβάλουν περισσότερο φόρο αίματος για να μπορεί η κυβέρνηση να συντηρεί το φαύλο πελατειακό κράτος.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες και χωρίς να διαφαίνεται ελπίδα διεξόδου στον ορίζοντα, η “απόδραση” από την Ελλάδα είναι ένα σενάριο που εξετάζουν πλέον και οι πλέον αισιόδοξοι οικογενειάρχες…Τουλάχιστο εκείνοι που μπορούν να έχουν ή να ετοιμάσουν αυτή την διαφυγή…

Πηγή