Πως ΑΠΟΚΑΛΕΙ ο Καραμανλής τον Τσίπρα και τον Παυλόπουλο

wpid-wp-1481980469355.jpeg

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα διανύσει μια μεγάλη απόσταση τη Δευτέρα.

Αφού ετοιμασθεί θα πάρει την αγαπημένη του μαγκούρα, την οποία χρησιμοποιεί στο περπάτημα, για να φθάσει περπατώντας ως την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στην Ραφήνα.

Την Δευτέρα γίνονται τα εγκαίνια της Οργάνωσης και ο Καραμανλής θέλει να δώσει το παρόν. Είναι μια ακόμη ένδειξη της συμπάθειας που δείχνει πλέον στον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Ο Καραμανλής συμπαθεί τον Μητσοτάκη περισσότερο απ΄ότι τον συμπαθεί η Ντόρα. Πρόσφατα ο Καραμανλής είχε καθήσει στα ορεινά και σχολίαζε πικρόχολα την ομιλία Τσίπρα στη Βουλή για το επίδομα στους συνταξιούχους. Τον αποκαλούσε (τον Τσίπρα) ειρωνικά “Σώστη”.

Τον δε πρώην φίλο του Πάκη, ο Καραμανλής τον αποκαλεί “Διασώστη” του Τσίπρα.

Ετσι έχουμε τον “Σώστη” και τον “Διασώστη”.

Αν σκεφθείτε ότι ένας ακόμη πρώην μέντορας του Τσίπρα, ο Αλαβάνος, εκφράζεται κάπως έτσι:«Να μάθει ποια είναι τα νησιά του Αιγαίου, να μην τα λέει διπλά (Λέσβος και Μυτιλήνη), μόνο πιωμένος μπορεί να είναι κάποιος για να τα λέει διπλά. Είναι προσβλητικό για ένα τόπο ή ένα άνθρωπο να μην ξέρεις το ονομά του»,
μπορείτε να αντιληφθείτε τα αισθήματα που τρέφουν πλέον για τον Αλέξη οι πρώην μέντορές του.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή