Η Αθηναΐς Νέγκα είναι νεκρόφιλη…είπε ο Λιάγκας και τον κυνηγάει η Αστυνομία!!!

Liagas

Ο Στηβ Μαγκάρετ και ο Τζακ Μπάουερ κυνηγάνε τον Λιάγκα για να τον συλλάβουν επειδή είπε την Αθηναίδα νεκρόφιλη!!! Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κρύβεται σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστείων ντυμένος Τέρενς Κουίκ!

Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα το απόγευμα της Τρίτης και η αστυνομία αναζητά τον παρουσιαστή στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Λάμψη 92,3 για την εκπομπή Rodeo, που παρουσιάζουν η Αθηναΐς και ο Βαγγέλης Περρής και έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα. «Καλά, άντε και ο Περρής έχει ένα χιούμορ και είναι ικανός άνθρωπος, η άλλη η Νέγκα, αυτή η νεκροφιλό… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή;», είπε, μεταξύ άλλων.

Nega

«Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3. Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης. Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια. Σε ερώτηση για το αν ο δημοσιογράφος επικοινώνησε με την παρουσιάστρια, ο νομικός εκπρόσωπος δήλωσε πως δεν υπήρξε καμία επικοινωνία μεταξύ των δύο πρόσωπων.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Σύμφωνα με το people.gr, το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Λιάγκας και οι συντελεστές του Lucky Room είχαν γύρισμα. Το επεισόδιο βρισκόταν προς το τέλος τους και έμενε να γυριστεί η τελική φάση όταν ο δημοσιογράφος έλαβε ένα τηλεφώνημα και ενημερώθηκε για την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε η δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα σε βάρος του, για τα όσα εκείνος σχολίασε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής, «Πρωινό στην Αθήνα», στο ΛΑΜΨΗ 92.3.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποχώρησε από τα στούντιο ΚΑΠΑ όπου γίνονται τα γυρίσματα του Lucky Room, καθώς κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία. Καθώς η διαδικασία του αυτοφώρου διαρκεί 24 ώρες, ο δημοσιογράφος δεν θα μπορέσει λογικά να βρεθεί στην πρωινή του ραδιοφωνική εκπομπή που ξεκινά στις 07.00 π.μ.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη