Χουλιαράκης-Στουρνάρας ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ για τους Συνομώτες της Δραχμής

HOULIAIRAKISimg_55191464278599-1024x683

Δεν έχει που να κρυφτεί ο Χουλιαράκης καθώς βγαίνει μεθοδικά από το κάδρο. Αντιλαμβάνεται πλέον και ο ίδιος ότι είναι επικίνδυνος και ότι συνιστά απειλή για τον Τσίπρα καθώς γνωρίζει από μέσα απίστευτα μυστικά και ντοκουμέντα για την πραγματική στόχευση των Τσίπρα-Τσακαλώτου.

Τσίπρας και Παυλόπουλος καλλιεργούν μεθοδικά τον αντιευρωπαισμό του ΟΧΙ και οργανώνουν σχεδόν συνομωτικά την επιστροφή στη Δραχμή.

Οποιος παρακολούθησε την συνένετυξη του Τσακαλώτου στο δραχμολάγνο δελτίο του ΑΝΤ1 δεν μπορεί να μην τρόμαξε με αυτά που εκστόμιζε ο Ελληνας υπουργός των Οικονομικών. Ηταν ένας Τσακαλώτος σε παράκρουση και χωρίς το cool στυλ του Βαρουφάκη. Μόνο ο ζουρλομαδύας έλειπε από τις εκρήξεις του υπουργού οι (μη) υπογραφές του οποίου δεσμεύουν έναν ολόκληρο λαό. Ο Τσακαλώτος έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι όλα όσα είπε ο Τσίπρας στην Εφημερίδα των Συντακτών και κυρίως ότι δεν πρόκειται να υπογράψει ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα ήταν ένα ψέμμα! Ηταν ένα διαπραγματευτικό ψέμμα.

Δηλαδή ο πρωθυπουργός της χώρας λέει ψέμματα στους πολίτες και ο υπουργός τους αναλαμβάνει να τον δικαιολογήσει υποστηρίζοντας ότι το έκανε για τις ανάγκες της διαπραγμάτευσης.

Πόσο σατανικά και παρανοικά είναι όλα αυτά;

Πόσο αμοραλιστικά και στο τέλος επικίνδυνα; Πόσο συνταγματική εκτροπή αποτελούν αυτές οι προκλητικές για το πολίτευμα της Δημοκρατίας τοποθετήσεις τόσο του διαπραγματευτή υπουργού όσο και του πρωθυπουργού της χώρας;

Αυτά και πολλά παραπάνω για τις πραγματικές επιδιώξεις των Τσίπρα-Τσακαλώτου (στα χνάρια του διδύμου Τσίπρα-Βαρουφάκη) γνωρίζει ο Χουλιαράκης. Προφανώς το συνειδητό ΟΧΙ στην Ευρώπη και η επιστροφή στη Δραχμή είναι στρατηγική επιλογή του Τσίπρα και οι Βαρουφάκης-Τσακαλώτος δεν είναι παρά τα πιστά όργανα για την εφαρμογή του ιδεοληπτικού πρωθυπουργικού σχεδίου.

Ο Χουλιαράκης έζησε όλο αυτό το θρίλερ και επιχειρεί να αποδράσει έστω και τώρα.

Το μέλλον θα δείξει εάν ο Τσίπρας, ο Παυλόπουλος και ο Τσακαλώτος καταφέρουν να οδηγήσουν την χώρα στην μεγαλύτερη εθνική καταστροφή της νεώτερης ιστορίας της ή αν τελικά θα καθήσουν στο Ειδικό Δικαστήριο με βασικούς μάρτυρες κατηγορίας τον Στουρνάρα και τον Χουλιαράκη.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη