70 λεπτά γάζωναν τον Τσίπρα ελέω Αγίου Βαλεντίνου

Mitsotakis-soimple

Επί 70 λεπτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε γάζωναν τον Τσίπρα. Ο Γερμανός υποσχέθηκε στον αρχηγό της ΝΔ ότι θα τον εκτελέσει, θα τον αναγκάσει να προσφύγει σε εκλογές ή να παραιτηθεί, καταγγέλοντας τον Σόιμπλε και το ΔΝΤ.
– Εγώ θα τον ρίξω, φρόντισε και εσύ όταν γίνεις κυβέρνηση να κυβερνήσεις με σύνεση και χωρίς δημαγωγία και ψεύδη, διαβέβαιωσε ο Σόιμπλε τον Μητσοτάκη.
Ήταν τόσο βιτριολική η κουβέντα των δύο για τον Τσίπρα ώστε μετά το τέλος της συνάντησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε να κάνει δηλώσεις.

Η συνάντηση διήρκεσε 70 λεπτά και πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Σόιμπλε, στο υπουργείο Οικονομικών. Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόταν από τον τομεάρχη Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον σύμβουλό του Στέλιο Πέτσα που ήταν εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία για να στηρίξουν την επιχειρηματολογία υπέρ των χαμηλότερων πλεονασμάτων που προβλέπεται στο σχέδιο εξόδου από την κρίση που έχουν καταρτίσει στη ΝΔ.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη