Μιλάμε για εθνική ξεφτύλα

ImageGen

Η κυρία Ελένη Μενεγάκη, η αποκαλούμενη από τους θαυμαστές της ως «βασίλισσα» στα πρωϊνατζήδικα των καναλιών, έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μίας εκδότριας περιοδικών. Για παραβίαση τον ιδιωτικού της ασύλου, για την προστασία των παιδιών της κ.α. Η αχάριστη!

Η Μενεγάκη είναι η… αχάριστη, σύμφωνα με την κυρία εκδότρια, η οποία τόσα και τόσα έκανε εδω και χρόνια πρός όφελος της εθνικής, της γαλαζοαίματης πρωϊνατζούς. Έτσι πάει, η πρωϊνατζού, της πρωϊνατζούς.

Χωρίς υπερβολή. Περισσότερο από το αξιοτιμόν τηλεοπτικόν κοινόν την κυρία παρουσιάστρια λάτρευαν τα περιοδικά, της κλάσεως και της ποιότητας της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Τι να λέμε! Με τη σέσουλα της χάριζαν τα πρωτοσέλιδα. Η Ελένη πήγε για καφέ. Η Ελένη για ψώνια. Η Ελένη στην παραλία.

Μιλάμε για εθνική ξεφτύλα. Για τέτοιο γλύψιμα «δημοσιογραφικό» από κάποια, όχι ενα και δύο, περιοδικά. Μέχρι που η κυρία εκδότρια, που φρίκαρε με τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της από την Μενεγάκη, ανάμεσα σ’ άλλα έγραψε και τούτα:

-Μια πτέρυγα από το κτίριο μας πρέπει να θέρει το όνομα «Μενεγάκη», τόσο πολύ και για χρόνια την υπηρετήσαμε

-Μόνο τα «Άπαντα της Μενεγάκη» δεν εκδόσαμε.

-Την έχουμε κάνει αφίσα, κάρτα, κορνίζα την «Σουλτάνα Χουρέμ».

Τη δουλειά της έκανε η κυρία εκδότρια. Τα δικά της συμφέροντα εξηπηρετούσε με την «προσωπολατρεία» πρός την Μενεγάκη. Δεν στέκει αυτό που λέει «Τόσα εχω κάνει γι’ αυτήν!».

Και σήμερα, μετά τα ασφαλιστικά, η εκδότρια γράφει «Εγω την επέβαλα tv persona και οτι «Σήμερα δεν βρίσκω ενδιαφέρουσα τη δουλειά της Μενεγάκη, βαρεμάρα σκέτη…».

Μπα! Όταν δεν σταμάταγε να γεμίζει τα περίπτερα με εξώφυλλα την Μενεγάκη, το έκανε διότι παρουσίαζε…ενδιαφέρον η εκπομπή της «βασίλισσα» Χουρέμ»;

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°





πηγη