ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΣΚΑ! Με όνομα άλλου Έλληνα πολιτικού εστάλη ο φάκελος στο ΔΝΤ

720_504937_aeebfb7f32-a40087e4045171d0-600x275

Όπως αποκάλυψε ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Νίκος Τόσκας,στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 το τρομοδέμα προς το ΔΝΤ που τραυμάτισε ελαφρά υπάλληλο, έγραφε επάνω σαν αποστολέα το όνομα του Βασίλη Κικίλια, με διεύθυνση όμως που δεν αντιστοιχεί στο σημερινό γραφείο της ΝΔ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη, οι γαλλικές αρχές πριν λίγη ώρα τον ενημέρωσαν ότι το πακέτο είχε ταχυδρομηθεί από την Ελλάδα και ως αποστολέας φέρεται πολικό πρόσωπο. Και συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας τον ο οποίο και ενημέρωσε άμεσα.

Ο Νίκος Τόσκας επιχείρησε να εξηγήσει επίσης πως πέρασε το τρομοδέμα των Πυρήνων της Φωτιάς με αποδέκτη τον Βόλφκαγκ Σόιμπλε και – υποτιθέμενο – αποστολέα τον Αδωνι Γεωργιάδη από τους ελέγχους στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Οπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η Αθήνα ζήτησε άμεσα ενημέρωση από τις γερμανικές αρχές μέσω του συνδέσμου της Γερμανίας στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Από το ίδιο χέρι οι φάκελοι σε ΔΝΤ και Σόιμπλε (video)

«Οταν μάθαμε ότι το πακέτο έφυγε από την Ελλάδα, αρχίσαμε να ερευνούμε τι δεν πήγε καλά.

Αυτά τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που αγοράσαμε προ μηνών γιατί δεν μπόρεσαν να ανιχνεύσουν αυτή την – μικρή έστω – ποσότητα πυρίτιδας. Οπως μας ενημέρωσαν οι γερμανικές αρχές, περιείχε περίπου 30 γραμμάρια πυρίτιδας» είπε.

Παραδέχθηκε ότι αν αυτό το δέμα «έσκαγε» στο αεροπλάνο με το οποίο ταξίδεψε μέχρι τη Φρανκφούρτη, «θα ήταν κακό» ενώ άφησε να εννοηθεί ότι πιθανόν η αβλεψία να οφείλεται σε λάθος χειρισμό υπαλλήλων που χειρίζονται τα μηχανήματα.


Τόσκας-ΑΝΤ1 από Enikos_gr

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη