Πατήστε ΕΔΩ για να μετρήσετε την ταχύτητά σας στο ίντερνετ

image

Φυσικά το «έως 24 Mbps» σημαίνει ότι σε μια κατάσταση με βέλτιστες συνθήκες, το πιο πιθανό είναι να φτάνετε στα 20 Mbps, ενώ πολύ συχνά και σε πιο ρεαλιστικές συνθήκες, η ταχύτητά σας θα φτάνει τα 10 με 15 Mbps.

Η ταχύτητα στην οποία αναφερόμαστε είναι η download speed, ενώ υπάρχει αντίστοιχα και η upload speed ή αλλιώς η ταχύτητα με την οποία αποστέλλετε εσείς δεδομένα. Αν αναρωτιέστε για τις ταχύτητές σας, τότε μπορείτε πολύ απλά να τις ελέγξετε σε ένα από τα πολλά speedtests, που υπάρχουν διαδικτυακώς, όπως το Speedtest.net. Η υπηρεσία δουλεύει μέσω της μέτρησης του χρόνου που απαιτείται για να μεταφερθούν δεδομένα μεταξύ του υπολογιστή σας και ενός απομακρυσμένου server, μέσω της σύνδεσης του ISP σας.

Πατήστε ΕΔΩ για να μετρήσετε την ταχύτητά σας.

Για να ξεκινήσει το τεστ, πατήστε το πλήκτρο «Go». Η διαδικασία θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα, ενώ θα γίνει καταμέτρηση τόσο της download ταχύτητάς σας, όσο και της upload.

Για ακριβέστερα αποτελέσματα, μπορείτε να κάνετε restart το router σας ή απλά να το κλείσετε και να το ξανανοίξετε και στη συνέχεια να ξανακάνετε το τεστ. Αν δείτε σημαντική απόκλιση, καλό θα ήταν να ενημερώσετε τον πάροχό σας, ώστε να εξεταστεί η σύνδεσή σας. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, μια λογική ταχύτητα μπορεί να είναι και τα 10 Mbps σε περίπτωση που έχετε ονομαστικά «24άρα» γραμμή. Αν όμως εντοπίσετε ότι «κλειδώνετε» στα 3 ή 4 Mbps, τότε ίσως θα πρέπει να αλλάξετε ακόμα και πακέτο.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη