ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΕΜΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

ImageGen




Έγινε και αυτό το χολερικό. Βουλευτής του Σύριζα, δηλαδή ιδεολόγος και κουλτουριάρης, έκανε λόγο για »ταξικό δυστύχημα», σχολιάζοντας… πολιτικά την επίθεση της πόρσε στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας. »Ταξικό δυστύχημα» διότι κατά την αριστερή αντίληψη του βουλευτή, αυτό προκλήθηκε από παιδί πλουσίου, με καλό αυτοκίνητο, που «δεν είχε μάθει να σέβεται τη ζωή του άλλου».

Δυστυχώς, για τον προσκυνημένο στο αντιλαϊκό μνημόνιο βουλευτή, επικίνδυνα και δολοφονικά οδηγούν και φτωχαδάκια. Αυτός, όμως, ο εν λόγω βουλευτής, έχει το δικό του πρόβλημα. Να κυκλοφορεί μια ζωή αριστερός, και ενώ στην πράξη έχει μεταλλαχθεί πολιτικά, να θέλει να πείσει ο γελοίος, ο κατάπτυστος, ότι παραμένει… συνεπής στην ιδεολογία του. Υποστηρίζοντας ως «ταξικό παραλογισμό» τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Όχι, σύντροφε! Δεν είναι ταξικός παραλογισμός τα γκαζάτα σπορ αμάξια. Είναι πολιτιστικός βαρβαρισμός. Έτσι λέω εγώ. Βεβαίως το αμάξι που πιάνει 300 χιλιόμετρα είναι πανάκριβο και δεν μπορεί να το αγοράσει ο μπατήρης. Θα ήθελε, όμως! Το ζηλεύει, όμως! Κι αν είχε φράγκα, ο φτωχός, πιθανότατα να στερούνταν πρώτης ανάγκης πράγματα, προκειμένου να αποκτήσει πιο φιρμάτο, πιο λουσάτο, πιο ακριβό γιωταχί.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη