O Kαμμένος έστειλε για τσιγάρα τον Τσακαλώτο για χάρη της Αχτσιόγλου!

efiaxtsioglou4

Εκανε το συγκυβερνητικό μαγαζί καλοκαιρινό ο Πάνος Καμμένος και με το δίκιο του. Είναι άλλωστε αυτός που κρατάει τον Τσίπρα στην πρωθυπουργία και για να εξακολουθήσει να το κρατάει στο Μαξίμου θα μπορούσε να ζητήσει να κατασχεθούν οι λογαριασμοί των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν πάνω από 100.000 ευρώ καταθέσεις και να πάνε στο ταμείο των ΑΝΕΛ.




Μάλιστα ο Πάνος δεν έχασε την ευκαιρία να γελοιοποιήσει εντελώς τον Τσακαλώτο-τον έστειλε για τσιγάρα– λέγοντας ότι αυτός δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές στο οικονομικό επιτελείο για την διαπραγμάτευση.Ο Καμμένος το είπε αυτό σε μια χαλαρή συνομιλία που είχε με τους οξυδερκείς κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ο λόγος που το έκανε ήταν κυρίως για να δείξει στην Αχτσιόγλου ποιος είναι ο πραγματικός μάγκας στην κυβέρνηση.Από την ερχόμενη Δευτέρα η Αχτσιόγλου που τα έκανε καλλιγραφίας με το Ασφαλιστικό θα ενημερώνει αποκλειστικά τον Καμμένο στο Πεντάγωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” στην θέση της Αχτσιόγλου θα τοποθετηθεί σύντομα ο Δημήτρης Καμμένος. Στο μεταξύ απόγνωση υπάρχει στο επιτελείο του υπ. Εργασίας-αν μπορεί κανείς να θεωρήσει επιτελείο τον Πετρόπουλο-αλλά τέλος πάντων. Η απόγνωση υπάρχει γιατί οι ηλίθιοι Ελληνες φορολογούμενοι αρχίζουν σιγά-σιγά μια αντίσταση μη πληρωμής τόσο των ασφαλιστικών εισφορών, όσο και των λοιπών οφειλών τους στην Εφορία και τους δημόσιους οργανισμούς του διεφθαρμένου κράτους μας. Αυτό αποτελεί μια χαραμάδα αισιοδοξίας ότι ακόμη και οι ηλίθιοι μπορούν να βγουν από τον λήθαργο.

Οσο για τις δηλώσεις του Καμμένου στους οξυδερκείς συντάκτες (για να τις ακούσει η Εφη), το ρεπορτάζ έχει ως εξής-σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ:

«Εμείς δίνουμε τις κατευθυντήριες γραμμές στο οικονομικό επιτελείο για τη διαπραγμάτευση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αναφορικά με την επικείμενη αξιολόγηση, προκαλώντας αίσθηση και μία εντύπωση πιθανής «διαρχίας» στη συγκυβέρνηση.

Ο ίδιος πάντως, ερωτηθείς εάν οι ΑΝΕΛ κι εκείνος προσωπικά έχουν εκ προοιμίου κάποιες κόκκινες γραμμές για τα υπό ψήφιση μέτρα, απέφυγε να απαντήσει με σαφήνεια. Δήλωσε, ωστόσο, ότι είναι πιο ελαστικοί σε ορισμένα μέτρα όπως για παράδειγμα η μείωση του αφορολόγητου ακόμη και στα 6.500 ευρώ, αλλά τάχθηκε κατά της επιπλέον αύξησης της φορολογίας σε επιχειρήσεις και επενδύσεις, για να καταλήξει ότι σε κάθε περίπτωση όλα συναποφασίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Παράλληλα, χαρακτήρισε την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του «αρραγή».

Αναφορικά με την επιθετική ρητορική που έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα εναντίον του, ο τέως Υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης για τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα, ο κ. Καμμένος απέφυγε να ρίξει φανερά λάδι στη φωτιά, επιλέγοντας να απαντήσει με διπλωματικό μεν απαξιωτικό δε τρόπο, σημειώνοντας ότι: «δεν έχω λόγο να συνεχίσω καμία κόντρα. Έχω καλή συνεργασία με τον πρωθυπουργό. Έχουμε τις διάφορες μας, αλλά ο καθένας κρατάει τις θέσεις του και στις διαφωνίες επίσης τα βρίσκουμε και ψηφίζουμε κατά συνείδηση».

Σχετικά με το άνοιγμα του Φίλη στη Δημοκρατική Συμπαράταξη για μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά κάνοντας λόγο για «βρώμικο ΠΑΣΟΚ», ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να απαντήσει με τον αστεϊσμό: «Εμείς πάντως πλενόμαστε, δεν έχουμε πρόβλημα».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πάντως δήλωσε ευτυχής που ο κ. Φίλης εντάχθηκε στην Επιτροπή Εξοπλισμών της Βουλής, καθώς όπως ανέφερε όταν γίνει η συζήτηση για τα εξοπλιστικά προγράμματα σε αυτή θα ενημερωθεί από τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων σχετικά με την όποια σύμβαση και την αναγκαιότητά της. Πρόσθεσε μάλιστα ότι οι διαδικασίες δεν επιτρέπουν καμία αδιαφάνεια.

Ενδιαφέρον είχε η απάντηση του κυβερνητικού εταίρου αναφορικά με την επιλογή του Γιάννη Βαρουφάκη για το θώκο του Υπουργείου Οικονομίας το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς θέλοντας να αποφύγει το θέμα, σχολίασε σκωπτικά: «Είναι σαν να αναπολείς τι λάθος έκανες σε ένα γάμο. Άστα να πάνε….».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






πηγη