Υπάρχουν άνθρωποι

7082

Σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι.

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και άνθρωποι που τα καταφέρνουν. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι μπορεί να πετύχουν και άνθρωποι που πετυχαίνουν. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι έχουν μέσα τους δύναμη ψυχής και άνθρωποι που απλώς την έχουν.

Υπάρχουν άνθρωποι που μέσα στο σκοτάδι μπορούν να δουν φως. Άνθρωποι που ο εύκολος δρόμος δε τους συγκινεί και επιλέγουν την «ανηφόρα». Άνθρωποι που το δίλημμα ηθικό-ανήθικο δε τους απασχολεί γιατί η ηθική είναι μονόδρομος. Άνθρωποι που δε νοιάζονται αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους. Άνθρωποι που ενώ δεν έχουν τίποτα, θα σου δώσουν τα πάντα. Άνθρωποι που βλέπουν με τα μάτια τη στιγμή που κάποιοι βλέπουν με την ψυχή. Υπάρχουν όμορφες ψυχές και άσχημες ψυχές.

Υπάρχουν άνθρωποι που όταν βλέπουν κάτι ωραίο βιάζονται να το συναγωνιστούν και άνθρωποι που είναι τόσο ταπεινοί που θεωρούν τους εαυτούς τους μηδέν μπροστά σε αυτό που αντικρίζουν. Υπάρχουν άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να φωτογραφίσουν ένα ηλιοβασίλεμα και άνθρωποι που απλώς στέκονται και το απολαμβάνουν. Υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε για να μιλήσουν και εκείνοι που μιλάνε γιατί έχουν κάτι να πουν.

Υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί άνθρωποι. Και υπάρχεις και εσύ.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ