Οταν η πλάκα παθαίνει την πλάκα της…

wpid-513583_63ade138c4-af740c4288d93e31.jpg


Μιχελογιαννάκη, πάρε θέση!
Κάνω την έκκληση, διότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες τα μνημόνια που υπογράφει ο Τσίπρας, να τα σκίσει ο κ. Καρανίκας.
Καλημέρα σας! Ο τρόπος που κυβερνά αυτή η κυβέρνηση μόνον πλάκα (ούτε καν σάτιρα) σηκώνει πλέον, αλλά τα αποτελέσματα που παράγει αυτή η διακυβέρνηση είναι τόσον τραγικά, που η πλάκα ντρέπεται να κάνει πλάκα.
Με τα μέτρα που συμφώνησε να πάρει η κυβέρνηση των ανδρεικέλων του Σόιμπλε, ανάμεσα στα άλλα, 2.000.000(!) συνταξιούχοι θα χάσουν δύο, δυόμισι, τρεις και τέσσερις συντάξεις τον χρόνο!! Και ως αντίμετρα θα λάβουν από ένα γλειφιτζούρι και μια ροκάνα να πανηγυρίζουν 5 με 7 μ.μ. καθ’ εκάστην.
Η κυβέρνηση αυτή φτωχοποιεί τους ήδη φτωχούς κατά μάζες και ως αντίμετρο υπόσχεται να φροντίσει τους (στα έσχατα) αναξιοπαθούντες – των οποίων όμως, και αυτών, συμφώνησε να κόβει τα επιδόματα σωρηδόν! Φοβερή
αριστερή πολιτική: κάνε τον φτωχό φτωχότερο και άσε τον αναξιοπαθούντα να πεθαίνει αργότερα! Δεν ξέρω ποιος το είχε σκεφθεί αυτό, ο Μαρξ ή ο Ενγκελς, αλλά το σκέφθηκε ο κ. Τσακαλώτος.
Ο οποίος υπερηφανευόταν στη Βουλή, σκληρίζοντας σε αυτά τα στραμπουληγμένα ελληνικά του, ότι «η αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα καθιέρωσε το υψηλότερο αφορολόγητο στην Ευρώπη»! Στα 5.681 ευρώ το αφορολόγητο τώρα, στα μέζεά του ο κ. Τσακαλώτος.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγή

Υποβολή απάντησης