Ο Εμανουέλ Μακρόν, νέος πρόεδρος της 5ης γαλλικής Δημοκρατίας Με ποσοστό 65,1% έναντι, 34,9% της Μαρίν Λεπέν

Macron-1

Οπως το προβλεψαμε,ο Εμμανουελ Μακρον εκλεγεται με πανω απο 61,6% των ψηφων παρα την μεγαλη αποχη ψηφοφορων του Μελανσον.Τα στοιχεια προερχονται απο τις Βρυξελλες οπου επιτρεπεται η δημοσιοποιηση τους.Κακα νεα ολα αυτα για το φαιοκοκκινο μετωπο και τον “μεγαλο φιλο”της Ευρωπης Βλαδιμηρο Πουτιν.Θα χρειαστει να διπλασιασει τα κονδυλια της αποπληροφορησης.

Ο φιλελεύθερος ανεξάρτητος υποψήφιος Εμανουέλ μακρόν εκλέγεται 8ος πρόεδρος της 5ης Γαλλικής Δημοκρατίας, με ποσοστό 65,1% έναντι, 34,9% της κυρίας Μαρίν Λε Πεν. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του Kantar Sofres ο Εμανουέλ Μακρόν είναι νικητής των εκλογών με ποσοστό 65,5% έναντι 34,5% της Μαρίν Λεπέν. Άλλα γαλλικά τηλεοπτικά δίκτυα ανεβάζουν το ποσοστό του κ. Μακρόν στο 65,9%. Το ποσοστό αποχής ανέρχεται στο ποσοστό 25,5%.

Εφόσον επιβεβαιωθεί ότι ο Εμανουέλ Μακρόν συγκεντρώνει ποσοστό από 65,1% μέχρι 65,9% θα πρόκειται για το τρίτο μεγαλύτερο ποσοστό που λαμβάνει ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας από το 1958. Το ρεκόρ κατέχει ο Ζακ Σιράκ που εξελέγη το 2002 με ποσοστό 82,2% και το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό είχε συγκεντρώσει το 1958 ο Σαρλ ντε Γκωλ που είχε λάβει το 78,5% των ψήφων.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°