Στην Αθηναική ΡΙΒΙΕΡΑ με πανάκριβα ΠΟΥΡΑ-δώρα του Ραούλ Κάστρο τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

wpid-Marina-living-1-1024x682-1.jpeg

Πρόκειται για μια ονειρική βίλα στην Ελληνική Ριβιέρα που μόνο υπουργοί του Σύριζα με το πλεόνασμα του οξυδερκούς φορολογούμενου ψηφοφόρου πολίτη μπορούν να την κάνουν δική τους.

Με 7 δις πλεόνασμα στα ταμεία τους οι Ενοπλοι Σύντροφοι Συριζαίοι μπορούν να αγοράσουν την βίλα που βλέπετε και να μεταφέρουν εδώ τα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Εδώ οι ένοπλοι σύντροφοι καπνίζοντας τα πούρα-δώρα του Ραούλ Κάστρο στον Τσίπρα θα μπορούσαν να τσιμπολογάνε τις Μαρίες του κόμματος με θέα το απέραντο γαλάζιο όπως έκαναν ο Χαρίλαος Φλωράκης και ο Γρηγόρης Φαράκος με τις νεαρές συντρόφισσες που είχαν ασίγαστη φιλοδοξία.

Θα μπορούσαν να γίνουν εδώ και τα studios από τα οποία βγαίνει η πετυχημένη εκπομπή της ΕΡΤ Αίθουσα Σύνταξης η οποία αποτελεί την πεμπτουσία της αντικειμενικής ενημέρωσης.
Τι είναι άλλωστε 13,5 εκατ. ευρώ μπροστά στα 7 δις ευρώ πλεόνασμα που πλήρωσαν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι οι οποίοι αίφνης σταμάτησαν να είναι Αγανακτισμένοι κατσιαπλιάδες στο Σύνταγμα και έγιναν νοματαίοι της εξουσίας που ετοιμάζονται να ψηφίσουν και με τα δύο χέρια το πιο σκοτεινό και το πιο αένα Μνημόνιο.

Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν κάνοντας μια μικρή βόλτα στις μαρίνες της Γλυφάδας να μην έχει ζηλέψει κάποιος τις πολυτελείς κατοικίες που βρίσκονται 20 μέτρα από την ακτή, κάποιες από τις οποίες κοσμούν την περιοχή για χρόνια και ανήκουν σε εύπορες επιχειρηματικές και εφοπλιστικές οικογένειες.

Μία από αυτές, ένα τριων επιπέδων αριστουργηματικό οίκημα, με πισίνα, εντυπωσιακό κήπο και πρωτίστως, με μοναδική θέα σε όλη τη μαρίνα Γλυφάδας και βέβαια στο γαλάζιο του Σαρωνικού κόλπου..


°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγή


Υποβολή απάντησης