14 ΧΡΟΝΙΑ Υποχρεωτική Εκπαίδευση στην Συριζαική ΜΑΣΤΟΥΡΑ!!!

wpid-33698f945db51d84ec9ddfac82bfa676-1024x576.jpeg

Αλέξης Τσίπρας_Πρωθυπουργός: Προχωράμε άμεσα στην υλοποίηση της 14χρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης, εντός της επόμενης τριετίας, δηλαδή εκτός από δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο, το νήπιο και το προνήπιο. Αυτό σημαίνει κανένα παιδί από 4 ετών και πάνω να μην μείνει εκτός εκπαιδευτικής διαδικασίας, και στο τελευταίο χωριό.

Hτο μια προαναγγελία-ΣΟΚ η οποία πέρασε απαρατήρητη από την ψεκασμένη κοινωνία. Πρόκειται για την μετατροπή κάθε παιδιού που γεννιέται σε Γενίτσαρο του Σύριζα.

Επί 14 ολόκληρα χρόνια κρατικοδίαιτοι δάσκαλοι και καθηγητές-δημόσιοι υπάλληλοι από αυτούς που κάααθονται 4 μήνες το χρόνο (το 1/3 δηλαδή) θα αναλάβουν να μετατρέψουν τις επόμενες γενιές σε Τσιπράκια και πολύ χειρότερο σε Βουτσάκια.

Οπως αντιλαμβάνεστε αυτή η Γενοκτονία μπορεί να συγκριθεί μόνο με τα 400 χρόνια της Τουρκικής Κατοχής στην Ελλάδα. Δεν θα μείνει Φιλελεύθερο για Φιλελεύθερο DNA.

To όνειρο όλων των ψεκασμένων (με συριζοτροφή) παιδιών μετά από 14 χρόνια θα είναι να διοριστούν στο Ελληνικό Δημόσιο. Ακόμη και ο γιος του Ζούκεμπεργκ να περνούσε αυτή την υποχρεωτική 14ετή εκπαίδευση θα γινόταν ένα βλαμμένο που θα ήθελε να γίνει Ελληνας Δημόσιος Υπάλληλος.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγή

Υποβολή απάντησης