Στ΄αρχ…μας!!!

pappas55-img-9231-201509111441960117-1024x683

όμως ο Νίκος Παππάς εξέφρασε το λαικό αίσθημα στο άκουσμα της είδησης ότι παραιτήθηκε ο Λάμπης Ταγματάρχης από την ΕΡΤ.

Σύμπασα η Ελλάδα στο άκουσμα αυτού του συγκλονιστικού νέου θα αντιδορούσε με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με ένα μεγαλοπρεπές:

-Στ΄αρχ…μας!!!

Ο Παππάς στην προκειμένη περίπτωση είχε μια κατανοητή ανθρώπινη και λογική αντίδραση.

Το θέμα όμως είναι πιο νούμερο διόρισε όλα αυτά τα νούμερα στην κρατική τηλεόραση.

Δεν μπορεί να φαντασθεί κανείς ότι ο Παππάς διόρισε τους Ταγματάρχη-Τσακνή και τώρα λέει στ΄αρχί…που παραιτήθηκε ο ΛΤ.

tttmed

Σε περίπτωση που δεν τους διόρισε ο ίδιος έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα με φόντο μια χρεοκοπημένη Κολομβία των Βαλκανίων στην οποία κάνουν πάρτυ πάσης φύσεως παπόρια.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες κατά λάθος το Λιμενικό συνέλαβε τα παπόρια με τα ΣΕΚΑΠ.

Προφανώς κάποιοι γαλάζιοι λιμενικοί θαυμαστές του Αδωνι Γεωργιάδη και του ευθυτενούς Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη συνέλαβαν τα ημέτερα παπόρια εν αγνοία της γενικότερης οδηγίας. Αυτοί οι λιμενικοί πρέπει να λάβουν μετάθεση στην Γιάρο παρέα με έναν γλάρο.

Καθότι δεν υπήρχε λόγος να επιδείξουν υπερβάλλοντα ζήλο όταν πρόκειται για δικούς μας ανθρώπους. Η ΣΕΚΑΠ είναι μια ελληνική επιχείρηση και πρέπει να την αφήσουμε να αναπτυχθεί με κάθε τρόπο. H επιχείρηση ήταν κανονισμένη μέχρι κεραίας. Πέσαμε σε στραβόξυλα λιμενικούς.

Οι Γερμανοί έχουν την Siemens κι εμείς την ΣΕΚΑΠ. Δεν είναι δυνατόν αι φίλιαι δυνάμεις να παρεμποδίζουν μ΄αυτό τον τρόπο την αναπτυξη της ΣΕΚΑΠ. Αίσχος στο στο κλιμάκιο του Λιμενικού που έλαβε αυτή την πρωτοβουλία. Τα τσιγαράδικα και τα ναρκοβαπόρια πρέπει να καταπλέουν ελεύθερα στα καταγάλανα ελληνικά νερά.

Είναι ο μόνος τρόπος να λύσουμε το πρόβλημα του χρέους. Με πάσης φύσεως λαθρεμπόριο στο οποίο άλλωστε είναι ατσίδες οι Ελληνες επιχειρηματίες. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει μια πραγματική Κολομβία των Βαλκανίων για να επιβιώσει. Οποιος νομίζει ότι μπορούν να βγουν 400 δις με άλλο τρόπο είναι απλά για τ΄αρχίδ…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη