Έπεσε έρωτας

7431

Ζεις. Μεγαλώνεις. Ερωτεύεσαι. Ξενυχτάς τα βράδια με την σκέψη κάποιου. Ακούς μουσική για εκείνον. Ψάχνεις αφορμές να του μιλήσεις, να τον δεις, να τον κάνεις χαρούμενο. Ξέρεις τι νιώθεις και έχεις μάθει να διεκδικείς αυτό που θέλεις. Προσπαθείς. Πατάς τον εγωισμό σου και σβήνεις τις αναστολές σου. Κάνεις βήματα που κανονικά δεν θα έκανες ποτέ. Δικαιολογείς. Συγχωρείς. Κάνεις υπομονή και υποχωρήσεις. Και προσπαθείς.

Και τελικά συντρίβεσαι. Πληγώνεσαι. Κατηγορείς τον εαυτό σου. Μετανιώνεις μάλλον για ό,τι έκανες. Τα βάζεις με την τύχη σου. Και καταλήγεις με αυτήν την πίκρα που βγάζουν οι ανθρώπινες σχέσεις όταν δεν εξελίσσονται. Εκείνο το αίσθημα του κενού. Γυρνάς μόνη στο σπίτι σου, ξαπλώνεις στο κρεββάτι σου και αγκαλιάζεις τα μαξιλάρια. Και βλέπεις την ζωή σου να περνάει.

Έχεις μεγαλώσει όμως. Καταλαβαίνεις ότι δεν αξίζει να περιμένεις το λίγο κανενός. Κανένας δεν αξίζει να είναι δίπλα σου αν δεν σε αγαπάει πολύ. Αν δεν είσαι η πρώτη του σκέψη όταν ξυπνήσει και ο λόγος να ξενυχτήσει το βράδυ. Αν δεν σκέφτεται τρόπους να σε πλησιάσει. Αν δεν κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είσαι ευτυχισμένη. Δεν αξίζει. Και δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο στην ζωή σου. Δεν αξίζεις να είσαι η δεύτερη επιλογή κανενός.

Ψάξε για εκείνον τον άνθρωπο που δεν θα διστάσει να «πέσει» μαζί σου. Για εκείνον που θα σου πει τόσα σ” αγαπώ όσα χρειάζονται για να ξεχρεώσει για τον χαμένο χρόνο που πέρασε μακριά σου.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°