Στο δικό μου σύμπαν

7428

Στο δικό μου σύμπαν υπάρχουν μονάχα αρρενωπές γυναίκες και θηλυπρεπείς άντρες. Γυναίκες με τιμή και θάρρος που δε ξοδεύονται για να κάνουν τα χατίρια του εραστή τους. Γυναίκες που δεν τσαλαπατούν την αξιοπρέπειά τους για να μη μείνουν μόνες. Γυναίκες που τολμούν και μιλούν, που αγαπούν τον εαυτό τους και δε βασανίζουν το σώμα τους και την ψυχή τους για γίνουν εκείνα τα αντικείμενα του πόθου που φαντασιώνονται οι φαλλοκράτες αυτού του κόσμου.

Γυναίκες που μεγαλώνουν όμορφα χωρίς το φόβο του γήρατος, γυναίκες που απολαμβάνουν και εκτιμούν την τροφή δίχως να υπολογίζουν θερμίδες και βάρος. Γυναίκες όμορφες, μοναδικές με την προσωπική της σφραγίδα η κάθε μια κι όχι ρέπλικες ενός κακόγουστου μοντέλου. Γυναίκες που γεννιούνται μητέρες και που δε γεννούν για να γίνουν μητέρες.

Άνδρες με τρυφερότητα και ευαισθησία που δεν ντρέπονται να δείξουν τις αδυναμίες τους και να φανερώσουν τα κενά τους. Άνδρες που δεν κανιβαλίζονται για ν” αποδείξουν πως είναι άντρες. Άνδρες γεμάτοι αγάπη και μητρική αυτοθυσία που λογαριάζουν τη γυναίκα σαν συνάνθρωπο και τον άνδρα σαν αδερφό. Άνδρες χαρούμενοι με τα απλά και τα όμορφα χωρίς υπέρμετρες φιλοδοξίες και κυριαρχικές τάσεις. Άντρες που αντί για ακριβό ρολόι φορούν το πιο γλυκό και καταδεκτικό χαμόγελο.

Στο δικό μου σύμπαν δεν υπάρχουν σεξιστικά στερεότυπα, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που μέσα από τα όποια στραβοπατήματά τους και τις όποιες αστοχίες τους, επιμένουν να πιστεύουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Άνθρωποι που γυρεύουν την ευτυχία στην καρδιά του διπλανού τους.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°