Οι φρικαρισμένοι δεξιοί !!!

06_40_img_1762_44444444444407132013

Τώρα τελευταία παρατηρείται ένα περίεργο φαινόμενο που αφορά στους νεοδημοκράτες και προφανώς έχει ψυχιατρικές προεκτάσεις . Όπως όλοι μας , έτσι και οι δεξιοί έχουν φρικάρει με τη συγκυβέρνηση . Και κυρίως με τον Σαμαρά . Και ας μην το παραδέχονται . Η κατηφόρα της συγκυβέρνησης είναι τόσο απότομη που δεν προλαβαίνει να σώσει κανέναν . Ούτε καν τα δικά της παιδιά . Και γιαυτό τα δικά της παιδιά έχουν πάθει κατάθλιψη . Και καταναλώνουν τα…

ψυχοφάρμακα σαν καραμέλες .

Ενώ λοιπόν κάθε υγιής πολίτης γαμοσταυρίζει τον Σαμαρά από το πρωί μέχρι το βράδυ , ακόμα και στον ύπνο του , οι δεξιοί με τα ψυχοφάρμακα σιωπούν .

Στην πραγματικότητα , από μέσα τους , θέλουν να βρίσουν τον Σαμαρά . Και ας παίρνουν ψυχοφάρμακα . Να τον βουτήξουν στα χέρια τους και να τον κάνουν μαύρο από τα χαστούκια . Παρόλαυτα κιχ . Λες και έχουν δώσει όρκο σιωπής να μην κατηγορήσουν το κόμμα . Και δεν φταίνε τα ψυχοφάρμακα για αυτό . Φταίει η μαλακίτιδα που τους γυροφέρνει .

Επειδή όμως ο άνθρωπος είναι ένα τίποτα , από μια κλωστή κρέμεται , πρέπει και οι δεξιοί , που κακά τα ψέματα άνθρωποι είναι και αυτοί , να ξεσπάσουν με κάποιο τρόπο . Ξεσπάνε λοιπόν σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το κόμμα . Καλύπτουν την κομματική τους φρίκη με χίλιες άλλες ψευτοφρίκες . Βρίζονται μεταξύ τους , τους φταίει το παιδί τους , ο σύζυγος τους , ο γείτονας , ο καιρός … Ένα θέαμα για να γελάει ο κάθε αριστερός πικραμένος  .

Και χωρίς καμία αφορμή , βλέπεις ξαφνικά τον απέναντι σου να τρελαίνεται και αναρωτιέσαι ποια μύγα τον τσίμπησε .

Γιαυτό , αν καμιά φορά δεις ξαφνικά κάποιον φρικαρισμένο νεοδημοκράτη να περνάει από μπροστά σου , μην δώσεις σημασία . Είναι επειδή τον άγγιξε η δεξιά .

(Ζω και αναπνέω για τη στιγμή που τον φρικαρισμένο δεξιό θα τον αγγίξει και η αριστερά)  takoureliatragoudameakoma