Λίγο πριν την Τραγωδία ενός νέου μνημονίου. Εκλιπαρούμε άλλα 10 δις ευρώ!

kipros_174-300x201

Εκλιπαρούμε τους Γερμανούς για νέα δανειακή σύμβαση και νεό μνημόνιο. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα πίσω από την ηρωική αντίσταση του φίλου Σταύρου Παπασταύρου στο Παρίσι, την οποία φρόντισε να προβάλλει δεόντως  μερίδα των θαλασσοδανεισμένων μηντιαρχών οι οποίοι ευελπιστούν σε κούρεμα των δανείων τους.

Ο Παπασταύρου που είναι πανέξυπνος άνθρωπος και ο μόνος που έχει τα κότσια να αντιστέκεται ακόμη στους δανειστές, δεν μπορεί να μην γνωρίζει πως το πλεόνασμα που επιτυγχάνει η κυβέρνηση δεν είναι παρά μια φούσκα τίγκα στο αίμα των πολιτών που κάθονται στις ουρές της ΔΕΗ και της Εφορίας για να πληρώσουν τα χαράτσια.

Ο Παπασταύρου που είναι έξυπνος άνθρωπος και με μία εντυπωσιακή καριέρα στην ελεύθερη αγορά δεν μπορεί να μην γνωρίζει ότι έχουμε ένα σαθρό πελατειακό κράτος από το οποίο ξεχειλίζει η διαφθορά όπου κι αν στρέψει κανείς το κεφάλι του.

Αυτό το διεφθαρμένο κράτος είναι μια χαβούζα στην οποία πετάμε το αίμα των φορολογουμένων μέσα από τα πάσης φύσεως χαράτσια-ειδικά εκείνα που λεηλατούν την ακίνητη περιουσία.

Ε, λοιπόν αυτό το χυδαίο κράτος της Κολομβίας των Βαλκανίων όσο αίμα πολιτών και να καταναλώσει δεν σώζεται με τίποτε γιατί εκείνοι που το κυβερνούν και πρόκειται να κυβερνήσουν είναι αρρωστημένοι κρατιστές και το πιο εφιαλτικό με κάποιο τρόπο Γερμανοί και Αμερικάνοι τους «κρατάνε».

Ο εξαιρετικός κος Παπασταύρου δεν μπορεί να αγνοεί ότι η λέξη ανάπτυξη είναι απαγορευμένη από την Μέρκελ και πως η μόνη «ανάπτυξη» που επιτρέπουν οι Γερμανοί είναι εκείνη στην οποία εμπλέκονται γερμανικές πολυεθνικές που παίρνουν έργα στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό της ανυπαρξίας σοβαρού κράτους και της εξάρτησης από τους Γερμανούς είναι το γεγονός ότι η Siemens ακόμη δεν έχει μπει στην διαδικασία να πληρώσει το ποσό της συμφωνίας που έκανε με την ελληνική κυβέρνηση.  Τόσο για τ΄αρχίδια τους μας έχουν οι Γερμανοί.

Ο φίλατος Παπασταύρου δεν έχει την ψευδαίσθηση ότι το πνιγμένο στο αίμα των πολιτών πλεόνασμα είναι επιχείρημα που μπορεί να σταθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων επί μακρόν.

Ως εκ τούτου ματαιοπονεί δίνοντας μάχες δονκιχωτισμού σε ένα παιγνίδι χαμένο εξ αρχής.

Και το παιγνίδι είναι χαμένο εξαιτίας του πελατειακού κράτους και της εξάρτησης που έχουν οι πολιτικοί μας από τους δανειστές.

Την ίδια ώρα που ο Παπασταύρου κρατάει την τελευταία ζώνη άμυνας σάς αποκαλύπτουμε ότι η κυβέρνηση εκλιπαρεί την Ε.Ε. και βασικά τους Γερμανούς για νέο δάνειο που ξεπερνά τα 10 δις σε μια προσπάθεια να καλύψει το δημοσιονομικό κενό του 2015.

Πράγματι οι Γερμανοί και οι εταίροι μας είναι πρόθυμοι να προχωρήσουν σε νέο δανεισμό όπως αποκαλύπτει το Bloomberg μια και με ένα ακόμη δάνειο θα έχουν την χαρά να συνεχίσουν το πείραμα της φτωχοποίησης ενός κράτους που αρνείται να γίνει δυτική χώρα και παραμένει τριτοκοσμικό.

«Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα ήταν ανοιχτοί σε ένα έτοιμα για παράταση του ισχύοντος προγράμματος ή για ένα νέο πρόγραμμα βοήθειας της Ελλάδας εάν το ζητούσε η χώρα, τόνισε αξιωματούχος της ΕΕ, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει δώσει κάποια ένδειξη μέχρι στιγμής ότι θα ζητήσει νέα βοήθεια, τόνισε ο αξιωματούχος, ο οποίος πρόσθεσε πως οι επιπλέον ανάγκες χρηματοδότησης της Ελλάδας δεν αναμένεται να είναι τεράστια ποσά…»

-Σταύρο πίσω από τις παραπάνω λέξεις κρύβεται η τραγωδία μιας χώρας. Είναι κρίμα να διαθέτεις το ταλέντο και τις ικανότητές σου για να συμμετέχεις στην δημιουργία μιας θανατηφόρας-για τον λαό- κυβερνηστικής μπλόφας. Αφησέ μας να απολαύσουμε την ολοσχερή καταστροφή του πελατειακού κτήνους της μεταπολίτευσης με το όνομα Ελληνικό Κράτος…

http://kourdistoportocali.com/post/37830/stavros