Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει δίλημμα.

kipros_174-300x201
Συνέντευξη τύπου από τη Δ.Ε.Θ. παραχώρησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ώστε να γνωστοποιήσει το δίλημμα του στον ελληνικό λαό.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίστηκε στη Δ.ΕΘ. ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και όχι ως πρόεδρος του Πασόκ γιατί έπειτα από την παρουσία του στην εκδήλωση του Ιδρύματος “Ανδρέας Παπανδρέου” δεν γνωρίζει αν συνεχίζει να είναι πρόεδρος του Πασόκ. Σίγουρα όμως συνεχίζει να είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Αναφερόμενος στο Πασόκ τόνισε ότι δεν έπρεπε να σηκώσει μόνο του το βάρος της χρεωκοπίας του 2009 αλλά έπρεπε να βρει και άλλα κορόιδα να συνδράμουν. Ακριβώς όπως έκανε στη συνέχεια η Ν.Δ. και βρήκε το Πασόκ του Ευάγγελου Βενιζέλου. Με αποτέλεσμα το Πασόκ να είναι τώρα στη γωνία και να το βρίζουν όλοι περισσότερο και από την Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά.
Το δίλημμα του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι αν θα κεφαλαιοποιήσει τις θυσίες του ελληνικού λαού τώρα ή αν θα πρέπει να περιμένει ώστε να αυξηθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού για να συγκεντρώσει μεγαλύτερο κεφάλαιο. Όμως αν κεφαλαιοποιηθούν τώρα οι θυσίες του ελληνικού λαού, μπορεί οι έλληνες να δουν τα κεφάλαια, να επαναπαυθούν στις δάφνες τους και να σταματήσουν τις θυσίες. Από την άλλη, αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος κεφαλαιοποιήσει τις θυσίες των ελλήνων αργότερα, μπορεί οι έλληνες να βαρεθούν να θυσιάζονται και να σταματήσουν οπότε, σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει ο Ευάγγελος Βενιζέλος να βρει άλλους έλληνες εύκαιρους να θυσιαστούν. Και στη σημερινή εποχή τόσα πολλά κορόιδα μαζεμένα είναι δύσκολο να ξαναβρείς . Ακόμα και στην Ελλάδα.