Ο Master of the Universe του βαθέως ΠΑΣΟΚ που νίκησε την Τρόικα

images

O Ροβέρτος Σπυρόπουλος και οι κατσαρίδες θα επιβιώσουν ακόμη και μετά από μια πυρηνική καταστροφή, η οποία θα μπορούσε να προέλθει από διαρροή στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της ομάδας «Ε», τα headquarters της οποίας βρίσκονται σε υπόγειο απόρθητο φρούριο κάτω από τη πλατεία Κολωνακίου.

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος της γνωστής οικογενείας στην οποία ανήκουν τα ομώνυμα κρασιά, ιστορικό στέλεχος του βαθέως ΠΑΣΟΚ το οποίο στην πραγματικότητα θα κυβερνά για τους επόμενους 7 αιώνες όσες κυβερνήσεις κι αν παρελάσουν στη χώρα μας.

Ο ομορφάντρας Βρούτσης που συναγωνίζεται σε αισθαντικότητα τον σκληροτράχηλο Χαρδούβελη καταργεί όλα τα ασφαλιστικά ταμεία κι αφήνει μόνο το ΙΚΑ του Ροβέρτου να μας δίνει τις συντάξεις πείνας- για όσους τέλος πάντων καταφέρουν να πάρουν σύνταξη.

Αρα θα πέσουμε όλοι στο έλεος του πανίσχυρου Ροβέρτου ο οποίος κατάφερε να επιβιώσει ακόμη και του Σόιμπλε και θα μείνει να γράψει την Ιστορία όπως ο ίδιος την αντιλαμβάνεται μια και θα είναι ο τελικός νικήτης.

Ο Ροβέρτος εκτός από ταμίας του ΠΑΣΟΚ έχει μείνει στην ιστορία για τα «ενισχυμένα»  κινητά της Vodafone-δώρο του Σωκρατάκια τα οποία ο Ροβέρτος φρόντιζε να μοιράζει σε συναδέλφους του βουλευτές.

O Ροβέρτος είναι αυτός που «κρατάει» ανάμεσα στις άλλες και τις πανίσχυρες εγχώριες κατασκευαστικές εταιρείες οι οποίες έχουν έναν πολύ ενδιαφέροντα μυστικό «αλγόριθμο» στον τρόπο που (δεν) αποδίδουν τα ένσημα στο ΙΚΑ του ανίκητου Ροβέρτου.

Γεννήθηκε το 1947 στην Τρίπολη. Σπούδασε στο Τμήμα Τεχνολόγων Μηχανικών ΤΕΙ.

Συνδικαλιστής από το 1974, διετέλεσε  γενικός γραμματέας της ΠΕΜΕΤ-ΟΤΕ (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Μηχανικών  ΟΤΕ) από το 1975 έως το 1979, οργανωτικός  γραμματέας της ΓΣΕΕ (1981-1986), γραμματέας Επιτροπής Συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ (1981-1983), πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ (Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΕ) από το 1982 έως το 1985 και πρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (1990-1993). Την περίοδο 1993-1996, ήταν διοικητής του ΟΑΕΔ και πρόεδρος του Πειραματικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Εξελέγη βουλευτής ΠΑΣΟΚ στο Νομό Αρκαδίας, στις εθνικές εκλογές του 1996 και του 2000. Διετέλεσε Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Από το 2006 είναι Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε τώρα το ρεπορτάζ του Ανδρέα Πετρόπουλου από την ΑΥΓΗ για το μεγάλο μακελειό που έρχεται στα ασφαλιστικά ταμεία και χειροκροτείστε με όλη σας την δύναμη τον άχαστο Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

http://kourdistoportocali.com/post/39288/rovertos