ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ Στα Kibbutz του ΣΥΡΙΖΑ οι ντόπιοι ολιγάρχες!

Εθνικοποιήσεις τεράστιων εκτάσεων στην Στερεά Ελλάδα έχει στο προγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σ΄αυτές τις εκτάσεις θα λειτουργήσει τα περίφημα Kibbutz, αλά ΣΥΡΙΖΑ, το οποία θα δίνουν την ευκαιρία στους ντόπιους ολιγάρχες και τα λαμόγια των ΜΜΕ που έχουν πάρει ένα σκασμό εκατομμύρια ευρώ θαλασσοδάνεια (και τρομάζουν στην ιδέα ότι θα αναγκασθούν να τα επιστρέψουν) να περάσουν ένα μέρος της ζωής τους χωρίς να χρειασθεί να φυλακισθούν στις νέες φυλακές υψίστης ασφαλείας του Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος θα μείνει στην Ιστορία-η Ιστορία ξέρει.

Κάποιοι άλλοι από δαύτους έχουν ανοιχτές υποθέσεις με την Δικαιοσύνη. Κάτι υποθέσεις που μπορούν να τους οδηγήσουν στην φυλακή για όλη την υπόλοιπη ζωή τους.

Ο τρόμος αυτών των σκουληκιών μπροστά στην ιδέα ότι έρχονται στην εξουσία οι τζιχαντιστές του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Τα πανικόβλητα ΜΜΕ, της Κολομβίας των Βαλκανίων που ελέγχουν, παιανίζουν από το πρωί ως το βράδι την Αμφίπολη και Περιστέρη όπως τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ του Παπαδόπουλου.

Ομως το μαρτυρικό τέλος τους πλησιάζει. Οι άγριες ορδές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα την πατήσουν όπως ο Καραμανλής με τον Βασικό Μέτοχο.

Τις καρωτίδες των βαρώνων της Διαπλοκής είναι έτοιμοι και εκπαιδευμένοι γι΄αυτό τον σκοπό να κόψουν οι ορδές των τζιχαντιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι άλλωστε θα εδραιωθούν στην εξουσία. Η Ιστορία αλλάζει με τη βία και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για όλα.

Εχει μάλιστα βρει και τα λεφτά για να χρηματοδοτήσει το πρόγραμμά του κάτι που αποκάλυψε και ο Κατρούγκαλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί ποτέ τίποτε. Δεν πρέπει να υπάρξει συμφωνία. Θα καταργήσουμε και την υφιστάμενη νομοθεσία των μνημονίων…(με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ), αν οι κρατικοί πιστωτές μας δεν μας περικόψουν το χρέος δεν θα πληρώνονται» ανέφερε από την πλευρά του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Μονομερώς, θα δώσουμε στην οικονομία μας τη ρευστότητα που μάς χρειάζεται» υπογράμμισε, σύμφωνα με το skai.gr.

«Μπορεί να υπάρχει αναταραχή στις αγορές, θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος που δεν θα είναι εύκολη» παραδέχθηκε πάντως.

Σύμφωνα με τον κ. Κατρούγκαλο, το πολιτικό τοπίο στη Ευρώπη αλλάζει πρώτα από την Ελλάδα και μετά από την Ισπανία, κάτι που θα αλλάξει και τους πολιτικούς συσχετισμούς κατά της λιτότητας.

Για τις αγορές είπε ότι «ρόλος της πολιτικής είναι να αλλάξει την πραγματικότητα» και ότι δεν είναι δυνατόν οι αγορές να δίνουν τον τόνο στην πολιτική, αλλά η πολιτική να δίνει τον τόνο στις αγορές.

Χωρίς συμφωνία, θα επιστρέψει η δημοκρατία στον τόπο μας, υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας πάντως ότι τελικά θα επιτευχθεί συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών.

Ιδού πως θα περνάνε οι Ελληνες ολιγάρχες στα Kibbutz αλα ΣΥΡΙΙΖΑ-δεν είναι κι άσχημα!>

Δεν είσαι υπάλληλος, αλλά μέτοχος. Εργάζεσαι σκληρά οκτώ ώρες τη μέρα, έξι μέρες την εβδομάδα και, για αντάλλαγμα, έχεις δωρεάν όλα τα αγαθά: στέγη, φαγητό, παροχές, υγεία, εκπαίδευση, είδη πρώτης ανάγκης. Σαν να ζεις μια αιώνια παιδική ηλικία, όπου άλλοι φροντίζουν τα πάντα για σένα – κι εσύ πρέπει, απλά, να πηγαίνεις στο σχολείο. Επιπλέον, αν η επιχείρηση έχει κέρδη, ο κάθε μέτοχος της κομμούνας θα πάρει ένα αξιοπρεπές μέρισμα κάθε μήνα, για να το κάνει ό,τι θέλει (ρούχα, διακοπές, 52 ίντσες κτλ.). Το μέρισμα είναι το ίδιο για όλους, από την 50χρονη οικονομική διευθύντρια, μέχρι τον 23χρονο κηπουρό. Επιτυχημένος αναρχοσοσιαλισμός σε επίπεδο μικροκοινότητας, όπου όλοι είναι ίσοι, σε κανέναν δεν ανήκει τίποτα, όλοι παίρνουν τα ίδια, αλλά όλοι ζουν ευτυχισμένοι, σε συνθήκες πεντάστερου. Έτσι βγήκε και το παρατσούκλι του Γιοτβάτα, του κιμπούτς όπου ζω, στο Ισραήλ: «Το Club Med των Κιμπουτσίμ».

Οι υπόλοιποι, μη μέτοχοι, που ζούμε και εργαζόμαστε εδώ (φοιτητές, εθελοντές, φαντάροι, νέοι άνεργοι, πολιτικοί πρόσφυγες, εβραίοι της διασποράς κα.) παίρνουμε απλά ένα «χαρτζιλίκι», αλλά και, πάλι, τι να τα κάνεις τα λεφτά; Δεν χρειάζονται. Η ζωή είναι πολύ καλύτερη χωρίς αυτά και χωρίς τις «έννοιες» που τα συνοδεύουν. Το μυαλό είναι ελεύθερο να ανθίσει, δεν αναλώνεται σε καθημερινές βλακείες. Το μοναδικό μου έξοδο πια είναι το τσιγάρο, αλλά κι αυτό σύντομα το κόβω. Είναι το τελευταίο που ‘χει μείνει για να νιώσω τελείως και πραγματικά ελεύθερος.

http://kourdistoportocali.com/post/39793/kibbutz