Πτήση με κόντρα άνεμο

6914

Φόβος. Φαγωμένες ψυχές.
Άνθρωποι που δε τολμούν, δεν ελπίζουν…
Είναι και αυτή η ανισορροπία μας, να τα θέλουμε όλα υποδειγματικά τέλεια, να μην μας αρκεί τίποτα αληθινό και ενώ έχουμε τα πάντα να ζητάμε να αγοράσουμε παραπάνω ευτυχία με κάθε κόστος.

Μεγαλωμένοι με υποτιθέμενες αξίες. Πρόσωπα, σκιές, κάρτες, μετρητά, αλόγιστα ποσά… Υποκριτές. Δεν καλύπτονται έτσι, τα συναισθηματικά κενά, αγάπη μου. Παράπονα, δυσαρεστημένα αγάλματα περιμένουν να αλλάξει ο κόσμος νίπτοντας τας χείρας. Υπομένουν και περιμένουν. Ζώντας μια μέτρια ζωή, με μια μέτρια δουλειά και μέτρια συναισθήματα. Τώρα, τα αν στη σκηνή. Κι αν εγώ ήμουν, είχα…
Αν η στιγμή ήταν, αν εσύ δεν, αν σου μιλούσα, αν ερχόσουν, αν οι εποχές ήταν καλύτερες θα…

Ζωές καταρρακωμένες από ερωτηματικά. Εστία δίχως φλόγα.
Έμεινα να κοιτάω ζωντανούς που δεν έζησαν. Τι νόημα έχει αν η ζωή σου δεν είναι γεμάτη από πάθη, εξαρτήσεις, εθισμούς. Συναισθηματικές εξαρτήσεις, ανθρώπινους εθισμούς.
Τα χημικά για τους αδύναμους γι αυτούς που μπερδεύουν τη ευτυχία με την ψευδαίσθηση. Όμως, πίσω από το μαύρο, υπάρχει πάντα φως. Χαμόγελα που δεν λυγίζουν, άνθρωποι που στέκουν και παλεύουν τις δυσκολίες. Ματιές γεμάτες υποσχέσεις για μία συνεχόμενη προσπάθεια.
Μα, ποιος δεν κουράστηκε με τα εφήμερα. Θέλουμε κάτι που θα κρατήσει. Πτήση με κόντρα άνεμο. Αυτά τα φτερά θα θαυμάζω, πάντα, αυτά που τσακίστηκαν μα συνεχίζουν να πετούν.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ