ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ

Οχι. Δεν είναι κότες οι παπανδρεικοί, ούτε ο γιος του Ανδρέα, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Είναι αλλωστε μοναδική η συγκυρία ώστε να δημιουργήσει ένα νέο κόμμα που θα έχει την δική του υπογραφή και σφραγίδα.

Αλλωστε ήταν οι δικές του φοβίες που στέρησαν στον ίδιο και στους Ελληνες το δημοψήφισμα. Αμφιβάλλει κανείς σήμερα ότι εκείνο το δημοψήφισμα που πρότεινε ο Παπανδρέου έπρεπε να είχε γίνει; Τι λέτε;

Ο Παπανδρέου λοιπόν πρέπει να δείξει ότι διαθέτει πυγμή και οι πράξεις του χαρακτηρίζονται από συνέχεια και συνέπεια. Αλλωστε ο Βενιζέλος ήταν ξεκάθαρος: Δεν έχει ουδεμία πρόθεση να παραιτηθεί και να πάει σε εκλογή νέου αρχηγού από τη βάση. Τι άλλο περιμένει λοιπόν ο Παπανδρέου; Μια εκλογική πανωλεθρία για να ζητήσει τότε τα ρέστα; Ακόμη κι αν το ΠΑΣΟ πάρει 4% ο Βενιζέλος θα συγκυβερνήσει με τον Τσίπρα και ο ΓΑΠ θα μείνει πάλι στην απ΄ έξω.

Ο Παπανδρέου δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Εδώ και τώρα πρέπει να προχωρήσει στη  δημιουργία νέου κόμματος αντί να μας πλακώνει στις μακροσκελείς αναλύσεις του Ελενόπουλου. Εδώ ο κόσμος μας καίγεται, έχει πάρει φωτιά η καλύβα μας και θα καθόμαστε να διαβάζουμε τα σεντόνια του Ελενόπουλου;

Είναι καιρός για δράση αγαπητέ Γιώργο. Εάν το σύστημα δεν σε «κρατάει» οφείλεις να βγεις μπροστά και να προχωρήσεις στην δημιουργία νέου κόμματος όπως εσύ και οι άνθρωποί του ορματίζονται.

Ολα τα υπόλοιπα είναι δείχνουν αδυναμία και δειλία. Στο κάτω κάτω ξεκουράστηκες για πάνω από 3 χρόνια. Καιρός για δράση…Εμπρός λοιπόν εδώ και τώρα κάνε νέο κόμμα, το οποίο δεν θα κουβαλάει τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ και δοκίμασε τις δυνάμεις σου σε ένα κόμμα που θα είναι δημιούργημά σου.

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν τον Γιώργο να έχει πάρει τις αποφάσεις του για την δημιουργία του κόμματος. Ακούγεται μάλιστα το όνομα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ»-αυτή θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η ονομασία του.