ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΩΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η Ζωή χλευάζει τον Τσίπρα

wpid-wp-1437578299904.jpeg

Λίγες ώρες πριν την ψήφιση των προαπαιτούμενων η Ζωή Κωνσταντοπούλου έσταξε δηλητήριο κατά των θεσμών σε έναν ακόμη πύρινο λόγο που κατέληγε απαξιωτικός για τον ίδιο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση που έφεραν τα μέτρα στη Βουλή.

Στην ουσία η Κωνσταντοπούλου χλευάζει τον πρωθυπουργό.

Η Πρόεδρος της Βουλής με τα διεθνή ΜΜΕ στραμμένα στην Ελλάδα στην ουσία προσθέτει ακόμη περαιτέρω καχυποψία στους εταίρους και δανειστές και πριονίζει την σχεδόν ανύπαρκτη εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση.

-Είναι προτιμότερο να δώσω μια σφραγίδα της Βουλής στους δανειστές να σφραγίζουν τα φιρμάνια τους. Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε σαν κυβέρνηση συμπεριφορές από τους θεσμούς που καταδικάζαμε σαν αντιπολίτευση…

Το λόγο έχει πλέον ο Τσίπρας απέναντι σε μια Πρόεδρο της Βουλής η οποία πλέον τον σαμποτάρει ανοιχτά και τορπιλίζει την αξιοπιστία της κυβέρνησης με τεράστια ρίσκα για τη χώρα…

-Ως βουλευτής δεν θα μπορούσα να ψηφίσω ποτέ αυτό το νομοσχέδιο είπε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Ως δικηγόρος δεν θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω αυτό το νομοσχέδιο και ως πρόεδρος της Βουλής δεν θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω νομοσχέδια που κάνουν τη Βουλή διακοσμητική» επισήμανε η κυρία Κωνσταντοπούλου στην τοποθέτησή της στο σχέδιο νόμου «επείγοντα μέτρα εφαρμογής του νόμου 4334/2015».

«Τι κυβέρνηση της Αριστεράς είναι αυτή;» αναρωτήθηκε σε άλλο σημείο της ομιλίας της η κυρία Κωνσταντοπούλου.