Αλλη μια δημοσιογραφική αλητεία από την φυλλάδα του «κομιστή»

wpid-wp-1463334658399.jpeg

image

Παίρνοντας την σκυτάλη της δημοσιογραφικής αλητείας από τον Βασίλη Χιώτη του «Βήματος» -που είχε «ανακαλύψει» την κατοχή σπιτιού, προερχόμενου από πλειστηριασμό από τον Τσίπρα- ο καλαμαράς της φυλλάδας του κομιστή Φρίξος Δρακοντίδης «γεννάει απ’ την γκλάβα» του άλλη μια «είδηση».
Θέλοντας να τεκμηριώσει ότι έχουμε «κυβέρνηση συγγενών και κολλητών μετακλητών», στην οποία επικρατεί ο νεποτισμός με την «οικογενειοκρατία να ζει και να βασιλεύει», μας γράφει ότι η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας ανέθεσε την διεύθυνση του πολιτικού της γραφείου στον αδελφό της «ρεμπέτη Γιάννη Αναγνωστόπουλο». Και εντελώς απαξιωτικά αναφέρεται στον τελευταίο χαρακτηρίζοντας τον «μεγάλη φίρμα στη νυχτερινή διασκέδαση», που μετά την «καριέρα του στα νυχτερινά δρώμενα της αχαϊκής πρωτεύουσας ο μουσικός βρήκε την ευκαιρία να σταδιοδρομήσει και στην πολιτική σκηνή» …
Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο έχει βάση το δημοσίευμα του «Π.Θ». Η Σ. Αναγνωστοπούλου το αμφισβητεί και το χαρακτηρίζει χυδαίο κάνοντας λόγο για προσφυγή στην δικαιοσύνη. Οσο για τον διορισμό μετακλητών υπαλλήλων με συγγενική σχέση κυβερνητικών στελεχών, αυτό είναι μια κατάσταση που επικρατεί διαχρονικά, και το μοναδικό έναυσμα για να κάνουμε αυτή την ανάρτηση ήταν ότι ενοχληθήκαμε από τον ιταμό τρόπο με τον οποίο ο καλαμαράς του «κομιστή» αντιμετώπισε την ιδιότητα «ρεμπέτης».
Ψύλλους στ’ άχυρα θα πείτε ζητάμε τώρα από μια φυλλάδα που την χυδαιότητα την έχει κάνει εμπόρευμα. Σωστό κι αυτό.

image

http://tsak-giorgis.blogspot.com