Ο Λαφαζάνης συμμαχεί (;) με την «ΔΡΑΧΜΗ – Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων»

wpid-wp-1437569461221.jpeg

ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ!!!

«Άνοιγμα» σε ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τον Θόδωρο Κατσανέβα κάνει το στρατόπεδο του Παναγιώτη Λαφαζάνη ετοιμάζοντας, όπως όλα δείχνουν την «μετα- ΣΥΡΙΖΑ» εποχή του ηγέτη της Αριστερής Πλατφόρμας που όπως και ο Θ. Κατσανέβας που ηγείται της «ΔΡΑΧΜΗ – Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων» πιστεύουν στο εθνικό νόμισμα.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην ιστοσελίδα iskra των «Λαφαζανικών» δεσπόζει άρθρο του Θ. Κατσανέβα με τίτλο «το ληστρικό fund των 50 δις για το απόλυτο ξεπούλημα της χώρας» ενώ στις ιστοσελίδες και των δύο υπάρχει στην πρώτη γραμμή το άρθρο του Νίκου Περπερά «Εύλογα ερωτήματα για την δήλωση του πρωθυπουργού». Ο ίδιος μάλιστα ο Θ. Κατσανέβας μέσα απο την ιστοσελίδα του απαντά και στον Αλέξη Τσίπρα, υπερασπιζόμενος έτσι τον Π. Λαφαζάνη με άρθρο του που έχει τον τίτλο «Το διπλό νόμισμα, ο Λύκος Σόϊμπλε του Βερολίνου, η Γαλλία, ο Τσίπρας, ο Λαφαζάνης».

Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν αυτή η ταύτιση απόψεων προμηνύει και κάτι βαθύτερο για το μέλλον όπως για παράδειγμα την «μετά ΣΥΡΙΖΑ» κοινή κάθοδο «ΔΡΑΧΜΗΣ» – Λαφαζάνη με ένα κοινό κόμμα;

hellasforce.com