ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η συμφωνία δολοφονεί τους νταβατζήδες! Να γιατί η αβάντα στην κόκκινη προβιά από την διαπλοκή…

wpid-wp-1439099612079.jpeg

ΟΙ ΔΥΟ ΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
Εντέλει τίποτα δεν είναι τυχαίο όσον αφορά την συμπεριφορά της διαπλεκόμενης βδέλλας που φωλιάζει στην σάρκα του Ελληνισμού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το προσχέδιο της συμφωνίας που ήδη έχει στα χέρια της η Ελληνική πλευρά εδώ και λίγες ώρες συμπεριλαμβάνει δύο όρους που αποτελούν την ταφόπλακα της διαπλοκής.
Ο πρώτος όρος είναι σαφής και ξεκάθαρος… αφορά το νέο τοπίο με τις τηλεοπτικές συχνότητες για τις οποίες απαιτει:
– ΑΝΟΙΧΤΟ, ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ!
– ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!!
Κοινώς, ο τσάμπας πέθανε. Οι νταβατζήδες θα κληθούν να εξοφλήσουν μέχρι δεκάρας αυτά που χρωστούν και για όσο ακόμα θα εκπέμπουν μέχρι να αποδοθούν οι συχνότητες στους νέους πλειοδότες.
Ο δεύτερος όρος; Τα 8 δις του παράνομου τζόγου με την απαίτηση ριζικής αναδιάρθρωσης της επιτροπής παιγνίων που με την σκανδαλώδη αποφαση της όχι μόνον στέρησε εκατοντάδες εκατομμύρια από τα δημόσια ταμεία, αλλά σήκωσε ασπίδα προστασίας στους μαφιόζους του παράνομου και «νομιμοφανή» τζόγου των σαμαροβενιζέλων στον οποίον όλως τυχαίως συμμετέχουν γνωστοί μεγαλοεκδότες. Τέρμα δηλαδή στους εκλεκτούς της κόκκινης προβιάς που φόρεσαν οι σκοτεινοί τύποι με την μαφιόζικη αισθητική και δυστυχώς η κυβέρνηση – παρά τις αντιδράσεις των ΑΝΕΛ που τους κυνηγούσαν από το 21012 – τους είχε ανεχθεί.

Όπως καταλαβαίνετε, θα φάμε Λαφαζάνη και Αλαβάνο με τον ιδιο τρόπο που φάγαμε ΓΑΠ. Τότε που οι μεγαλονταβατζήδες τον παρουσίαζαν ως τον μέγα στοχαστή που θα έσβηνε τα χρέη από τις τράπεζες και θα έχτιζε τα σουπερ σχολεία. Στην πράξη, χρέωσε τα δισέγγονα μας για τις τράπεζες και έκλεισε ακόμα και τα σχολεία που ήδη υπήρχαν.
Σε λίγες ώρες θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Η κυβέρνηση πάντως ας είναι προετοιμασμένη για ημέρες βασικού μετόχου και βρώμικου 2008.

http://olympia.gr/2015/08/09/