Θα πουλήσω το Καγιέν και θα πάρω 7 Μπαλμέν!

wpid-wp-1446878846548.jpeg

Βρε, δε πα να χάνεται ο κόσμος!

Τύπου σταρ κυρίες, σε ειδικούς χώρους VIP και αφιερωμένη σ αυτές μέρα, ξεχωριστή απ το άλλο κοινό, αγόραζαν μοντελάκια πρέτα πορτέ σε τιμές ακριβές για το είδος, από έναν σχεδιαστή που λέγεται μάλλον Μπαλμέιν, αλλά δε μου κάνε ρίμα για τίτλο!

Τι να πω; «Ήρθα απ το Ελ Αλαμέιν για να πάρω ένα Μπαλμέιν»; Χαζό (λες και το άλλο, είναι πανέξυπνο δηλαδή)!

Σαν από άλλο τόπο, διάφορες αναγνωρίσιμες της πίστας και της τηλεόρασης, σπρώχτηκαν για βρεθούν σε ειδική εκδήλωση – πάρτι για να δουν και να αγοράσουν πρώτες τα μοντέλα, που δεν ήξεραν από χθες, αλλά αφού τα θέλανε οι άλλες, τα ποθούσαν κι αυτές!

Άσε που τα μοντέλα τα χουν όλα οι αδελφές Καρντάσιαν, άρα πώς να μη τα βάλουν κι εδώ οι ομόλογες τους! Στιλίστες ντιβών, λέει, όπως η Φουρέιρα, έβγαλαν εξατμίσεις στα τακούνια για να προμηθεύσουν την συνάδελφο της Κάλλας ρούχα για την πίστα! Ποια Τουραντο μανούλα μου, άμα έχει κορμάκι τορνευτό! Και ποια είναι αυτή η Κάλλας σε τελευταία ανάλυση! Μια που επειδή δεν της πήγαιναν τα Μπαλμέιν, τραγουδούσε την Τουραντο γιατί ήταν από παιδάκι τροφαντό! Ενώ οι κορμάρες, τα δίνουν όλα στα φο μπουζούκια!

Η Καίτη Γαρμπή, ντυμένη με μια προβιά σαν τον Αστραπόγιαννο στο Θεσσαλικό κάμπο, ενάντια στους κοτζαμπάσηδες, σε χρώμα μαύρο – μπλε σα να κούρεψε τον Πασχάλη και την Αλίκη Αρβανιτίδη, μαζί, όπως έγραψε η Espresso, προκειμένου να εξασφαλίσει μοντελάκι της αρεσκείας της ανέκραξε, κοψοχολιάζοντας πιθανή αγοράστρια: «άσε κάτω το φουστάνι, μαντάμ! Αυτό είναι για την πίστα»! Διότι, άλλωστε, πρώτα θα το φορέσει η επαγγελματίας και μετά αυτές που το θέλουν για να το βάλουν ως θαμώνες!

Η Τάμτα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαρία Μπεκατώρου, η Μαρία Ηλιάκη, η Βίκυ Καγιά, που είδαμε και πάθαμε να την γνωρίσουμε σε πόζα με κλειστό στόμα, αλλά και η πιο έντεχνη Μελίνα Ασλανίδου, φορώντας σατέν, βελούδα, παγιέτες και χάντρες προφανώς του οίκου, πόζαραν πασίχαρα στο φωτογραφικό φακό! Και ήταν τόση η ικανοποίηση τους, που θες να τις πιάσεις απ τους ώμους και να τις κοιτάξεις με κατανόηση στα μάτια, ρωτώντας τρυφερά: «Παιδάκι μου, ζεις σ αυτόν τον κόσμο»;…

Πολύ ωραία όλα αυτά, με γεια τους, με χαρά τους! Αλλά σε αυτό το τώρα, των σκοτεινιασμένων πρόσωπων, των ανθρώπων που παραμιλούν στους δρόμους, στο χαλασμό ζωών και στην αβεβαιότητα, στην πικρία και στα αδιέξοδα, ποιοι θα θαυμάσουν τα μοντελάκια που εξασφάλισαν οι κυρίες, αν όχι οι ίδιες μεταξύ τους, που θα φοράνε σχετικά ρουχάκια!

Κάποιος αμερικανός κωμικός είχε πει κάποτε πως στο Χόλυγουντ οι άνθρωποι ξοδεύουν λεφτά που δεν έχουν, για να αγοράσουν πράγματα που δεν θέλουν, για να εντυπωσιάσουν ανθρώπους που δεν χωνεύουν. Στην Αθήνα των capital control, πάλι… ποιος νοιάστηκε!

Α! Δεν διατρανώνουμε πως είμαστε «ζωντανά αγάλματα αρετής», όπως ο Κάτωνας ο Νεώτερος, έκανε, λίγο πριν αυτοκτονήσει στην ίδια ηλικία με την δική μας τώρα, εις το όνομα της δημοκρατίας που δεν επιθυμούσε να γίνει τυραννία!

Απλά, το να κάνουν οι δικές μας σταρ, τις Καρντάσιαν στα στούντιο των Σπάτων και της Παιανίας ή στα μπουζούκια στην παραλιακή και να μιμούνται τα σουσούμια των ξένων, τάχα ως κοσμοπολίτισσες, είναι θλιβερά αστείο, ή αστεία θλιβερό! Διαλέξτε…

Και επειδή ο Κάτωνας, μας έπεσε και εμάς, που τον γράψαμε, βαρύς, ας το πούμε κι πιο απλά σε όλες αυτές τις λουσάτες κυρίες, πως οι πόζες με τα μοντελάκια και τα σπρωξίδια για την εξασφάλιση τους, δε μας τις κάνει δημοφιλείς, μιας και εμείς βιώνουμε το… βρακί δεν είχε ο κώλος, γαρύφαλλο στο αφτί μας!

Το pitsirikidotnet.gr είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε  τις διαφημίσεις μου της Google πατώντας στην εικόνα.. Ευχαριστώ.

http://kourdistoportocali.com/post/48020