Έλληνα μετανάστη για γαμπρό αναζητούν πια οι Eλληνίδες

wpid-wp-1449701460793.jpeg

Τα πάντα έχουν αλλάξει στη χώρα μας μετά την χρεοκοπία, με αποτέλεσμα σήμερα οι Ελληνίδες να ψάχνουν για άνδρα ανάμεσα στους Έλληνες που μετανάστευσαν στο εξωτερικό.

Όπως δείχνει η έρευνα του υπουργείου Γάμων, οι Ελληνίδες αναζητούν Έλληνα μετανάστη με μόνιμη δουλειά σε χώρα της Δύσης.

Οι Ελληνίδες μάνες έπαψαν πια να πιέζουν τις κόρες τους να παντρευτούν δημόσιο υπάλληλο -αφού τώρα θεωρούν τους δημόσιους υπαλλήλους πεινάλες- και ψάχνουν όλη μέρα τα προφίλ στο Facebook, για να εντοπίσουν Έλληνες μετανάστες στην Βρετανία και την Γερμανία.

Μετά τη φυγή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων πτυχιούχων, αναμένεται και η φυγή εκατοντάδων χιλιάδων ομορφων Ελληνίδων που θα φύγουν για να τους παντρευτούν.

Η Ελλάδα άδειασε από τα καλύτερα μυαλά, τώρα θα αδειάσει και από τα πιο όμορφα κορίτσια.

Όπως δήλωσε Έλληνας μετανάστης που είναι γιατρός και εργάζεται στην Βρετανία με μηνιαία έσοδα 15 χιλιάδες λίρες, τον πολιορκούν σαράντα Ελληνίδες καλλονές και τριάντα Ελληνίδες μάνες, αλλά, αν και αισθάνεται κολακευμένος από την ξαφνική πέραση που έχει, δεν μπορεί να παντρευτεί, γιατί είναι ήδη παντρεμένος.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας, οι καλύτεροι Έλληνες γαμπροί βρίσκονται στο εξωτερικό, ενώ οι Έλληνες δεν αφήνουν τις κόρες τους να τσιλιμπουρδίζουν με ντόπιους, αφού θα πρέπει να διατηρήσουν την παρθενιά τους για τον Έλληνα γιατρό στη Σουηδία, ο οποίος την πρώτη νύχτα του γάμου θα κρεμάσει το ματωμένο σεντόνι στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Στοκχόλμη.
image

http://feedproxy.google.com/~r/pitsirikos/uPfN/~3/IHeDGzT7IC4/