Ο Γέροντας Παΐσιος έπεσε μέσα σε όλες τις προφητείες

wpid-wp-1448459693611.png

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε στους πιστούς η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από την Τουρκία, αφού ο Γέροντας Παΐσιος το είχε προβλέψει.

Ο Γέροντας Παΐσιος είχε προβλέψει πως η Τουρκία θα καταρρίψει ένα ρωσικό βομβαρδιστικό πάνω από τη Συρία, και πως ο ένας πιλότος θα σκοτωθεί από τους αντάρτες, ενώ ο άλλος θα διαφύγει γιατί είναι κωλόφαρδος.

Μάλιστα, ο Γέροντας Παΐσιος αναφερόταν στο ξανθό γένος, και, όπως όλοι είδαμε στο βίντεο, ο νεκρός Ρώσος πιλότος ήταν ξανθός• εκτός αν τα έβαφε.

Όπως προφήτευσε ο Γέροντας Παΐσιος, τώρα εμείς θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη αλλά θα έχουμε ένα πρόβλημα με τους 15 εκατομμύρια Τούρκους που ζουν εκεί, οπότε θα πάμε όλοι οι Έλληνες να ζήσουμε στην Κωνσταντινούπολη–για να πληρωθούν οι Γραφές και να μην είναι έρημη η Πόλη- και θα έρθουν οι Τούρκοι κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα, γιατί αφενός κάπου θα πρέπει να πάνε κι αυτοί και αφετέρου κρίμα είναι να μείνει άδειο το οικόπεδο.

Μετά εμείς θα πάρουμε την Ελλάδα από τους Τούρκους και μετά θα ξαναπάρουμε την Πόλη, και μετά θα ξαναπάρουμε την Ελλάδα, και, γενικά, σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Πάντως, εσείς τώρα ετοιμαστείτε να κάνουμε λειτουργία στην Αγία Σοφία και κοιτάξτε να ξέρετε καλά όλα τα τροπάρια, γιατί, όποιον δεν τα ξέρει, θα τον πετάμε από τα τείχη.

(Τελικά, όλα τα είχε προφητεύσει ο Γέροντας Παΐσιος. Εκτός από το ότι οι Έλληνες θα εγκαταλείπουν μαζικά την Ελλάδα για να επιβιώσουν.)

image

http://pitsirikos.net/2015/11/