Η επιχείρηση εξαπάτησης της κοινής γνώμης συνεχίζεται. Κοινό μέτωπο Τσίπρα – Σόιπλε: Λαέ φάε τα μνημόνια γιατί θα έρθει ο Σόιμπλε.

wpid-wp-1449609956612.jpeg

Η επιχείρηση εξαπάτησης της κοινής γνώμης συνεχίζεται.

Έχοντας να αντιμετωπίσει το ασφαλιστικό ο Τσίπρας έστειλε μήνυμα και ο Σόιμπλε αποκρίθηκε.

Στην συνέντευξή του, στην ΕΡΤ ο Τσίπρας, για να προλάβει τυχόν αντιδράσεις, κατηγόρησε «προκαταβολικά» όποιους βουλευτές θα αρνηθούν να ψηφίσουν κάποιο από τα νομοσχέδια της ντροπής.

Όμως αυτό δεν φτάνει γιατί μπορεί κάποιος να ξεφύγει αλλά και γιατί μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις από τον λαό.

Σε βοήθεια λοιπόν έσπευσε ο κακός Σόιμπλε ο οποίος στράφηκε κατά του Τσίπρα δίνοντας τροφή στα μέσα για να φανεί ότι υπάρχει ένταση μεταξύ Τσίπρα-Σόιμπλε αλλά και να συντηρηθεί το κλίμα του Grexit.

Το επόμενο βήμα θα γίνει από τον Τσίπρα ο οποίος θα λέει στους βουλευτές του και στο λαό, ότι το Grexit δεν έφυγε από το τραπέζι, ενώ ταυτόχρονα θα τους απειλεί λέγοντας ότι όποιος αντιδρά ταυτίζεται με τις θέσεις του Σόιμπλε, πρόσωπο μισητό από τους Έλληνες. 

Λαέ φάε τα μνημόνια γιατί θα έρθει ο Σόιμπλε είναι το έργο που θα παίζεται αυτές τις μέρες μέχρι να ψηφιστεί το ασφαλιστικό.

«Δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα» είπε σήμερα ο Β. Σόιμπλε μετά τη συνεδρίαση του Ecofin στις Βρυξέλλες.

«Η στάμνα δεν πρέπει να πηγαίνει στο πηγάδι τόσο συχνά μέχρι να σπάσει. Αυτό δεν είναι για το καλό της στάμνας», δήλωσε χρησιμοποιώντας γερμανική παροιμία.

Κάλεσε παράλληλα την Αθήνα να επιδείξει εγκράτεια στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης.

«Ευτυχώς που ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, πασχίζει να «κρατήσει την στάμνα γερή». Η Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη έχει πια κατανοήσει ποιες απόψεις εξυπηρετεί η κάθε πλευρά», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος επαναστάτρια Όλγα Γεροβασίλη για τις δηλώσεις του Β. Σόιμπλε και το παιχνίδι στήθηκε.
image



style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
data-ad-slot="6746349028">


neinnewsgr