Υπέρυθρη κάμερα που φωτογραφίζει το μεθάνιο θα έχει το iPhone 7

wpid-wp-1448992272874.jpeg

Παταγο έχει προκαλέσει η είδηση πως το iPhone 7 θα έχει υπέρυθρη κάμερα που θα φωτογραφίζει και θα βιντεοσκοπεί το μεθάνιο γύρω από κάθε άνθρωπο, με αποτέλεσμα, από εδώ και πέρα, να μην μπορεί κανείς να πέρδεται ελεύθερα.

Μετά την κυκλοφορία του iPhone 7 -το οποίο θα λέγεται και iFart-, κανείς δεν θα μπορεί να πέρδεται και να παριστάνει τον ανήξερο, αφού η κάμερα θα εντοπίζει αμέσως τον περδόμενο.

Οπότε, μπαίνει οριστικά ένα τέλος στο προαιώνιο ερώτημα «ποιος την αμόλησε, ρε παιδιά;», το οποίο απασχολεί καθημερινά εκατομμύρια παρέες σε όλο τον κόσμο και αποτελεί βασικό θέμα στις συζητήσεις τους.

Οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα καταγγέλλουν την Apple, υποστηρίζοντας πως η κάμερα που φωτογραφίζει το μεθάνιο παραβιάζει το πανανθρώπινο δικαίωμα του πέρδεσθαι και περιορίζει την ελευθερία της έκφρασης.

Το τεχνολογικό επίτευγμα της Apple να ενσωματώσει στο iPhone 7 κάμερα που φωτογραφίζει το μεθάνιο, έχει προκαλέσει αναστάτωση στους ανταγωνιστές της.

Ήδη, η Samsung σκέφτεται σοβαρά να καθυστερήσει την έκδοση του Galaxy S7, ώστε να μπορέσει να ενσωματώσει την κάμερα που θα φωτογραφίζει το μεθάνιο, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει και μια ειδική εφαρμογή, ώστε, όταν σας τηλεφωνεί κάποιος, εκτός από το όνομά του και την φωτογραφία του, να μυρίζετε και την δική του πορδή.

Και οι Κινέζοι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων έχουν θορυβηθεί από το τεχνολογικό άλμα της Apple στο νέο iPhone 7 -με την υπέρυθρη κάμερα που φωτογραφίζει το μεθάνιο- αλλά σκέφτονται να βάλουν αυτή την κάμερα μόνο στα κινητά που θα πουληθούν εκτός Κίνας, γιατί οι Κινέζοι, με τόσο ρύζι, τι να κλάσουν;

image

image

http://pitsirikos.net/2015/12/