Από πότε είναι ο Αθανασίου ….Σύριζα. Παιδί της χούντας ήταν.

wpid-wp-1452411360192.jpeg

Απάντηση από την κυβέρνηση στον Νάσο και τα όσα υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό και τη»συγγνώμη που πρέπει να ζητηθεί στον Κώστα Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση».


     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">


Επί της ουσίας, η κυβέρνηση αδειάζει τον κ. Αθανασίου, αναφέροντας ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα καθώς επί διακυβέρνησης Σημίτη κατεβλήθη προσπάθεια να περιοριστούν τα ασφαλιστικά δικαιώματα σε συνθήκες ανάπτυξης, ενώ με τη σημερινή προσπάθεια της κυβέρνησης ο στόχος είναι να κατοχυρωθούν τα ασφαλιστικά δικαιώματα σε συνθήκες ύφεσης, σύμφωνα με το Mega.
Οι ίδιες πηγές αφήνουν αιχμές και για την επιλογή να επενδυθούν στο χρηματιστήριο επί διακυβέρνησης Σημίτη τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

image

Ο «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ 1971…….ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟΤΕ?????

Για να του λύσουμε την απορία θα πούμε ότι τότε επί επάρατης χούντας οι κάπταιν της  στην Τηλεόραση ΥΕΝΕΔ ήταν, οι Αδελφοί Ρίζου με άρχοντα τον Δημήτρη,  ο Καρατζαφεράκος ο Σπυράκος,  ο Αθανασίου , η Κανέλλη , η Μπεκροκανάτα η Πιπιλή, Ο Τέρενς Κουϊκ, και άλλα καλόπαιδα που ήταν τα αφεντικά της τότε ΥΕΝΕΔ με την περιβόητη εκπομπή …ΣΗΜΕΡΑ .
Και  ξέρετε….εαν δεν ήσουν  άκρως εθνικόφρων ούτε από εξω δεν περνούσες.  

http://ixnos.blogspot.com/2016/01/blog-post_66.html