ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Επιχείρηση Απαγωγής Χριστοφοράκου στην Γερμανία Ετοίμαζε η Ρωσική FSB – Μετά από Ελληνικό Αίτημα!!!

wpid-wp-1452579900782.jpeg

Γιατί δεν Πραγματοποιήθηκε;
Ενα σοκαριστικο σεναριο βγαινει στην φορα με καθε επιφυλαξη, με πηγη πισω απο αυτην την ειδηση να εμφανιζεται η Ρωσια! Σημαδιακο ναι η οχι, η αποκαλυψη ανωνυμων κυκλων της πανισχυρης Ρωσικης Ομοσπονδιακής Υπηρεσία Ασφαλείας γνώστη ως FSB, συμπίπτει με την εκλογή του Κυριακου Μητσοτακη στην προεδρια της ΝΔ, αφηνοντας ενα μηνυμα με αρωμα Siemens!!!

Το χρονικο: Πως η νεοεκλεγείσα Κυβερνηση του Συριζα ζητησε Ρωσικη βοηθεια για την συλληψη Χριστοφορακου στην Γερμανια!!!

Απο την πρωτη εκλογη του Συριζα στην εξουσια «25 Ιανουαρίου 2015» Ο Πρωθυπουργός Αλεξης Τσιπρας μαζι με την υποτιθεμενη ρήξη με τους δανειστες μας, ηθελε να κανει μια θεαματικη επιτυχια γροθια στην διαφορα και στο πολιτικο κατεστημενο, με το να ζητηθεί η έκδοση Χριστοφοράκου στην Ελλάδα, αλλα η Γερμανια εχει αλλη αποψη!

Το κολλημα στην επιτυχια Τσιπρα ως προς την εκδοση Χριστοφοράκου στην Ελλάδα, ακουγεται στο ονομα «Γερμανικη Δικαιοσυνη» Η γερμανική κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη, λέει το Βερολίνο για την υπόθεση της Siemens,προσγειώνωντας στην γερμανικη πραγματικοτητα τον Έλληνα πρωθυπουργο!

image

Το μινι υπουργικο συμβουλιο, και η αποφαση για τον ρολος της ΕΥΠ στην επιχειρηση Συλληψης Χριστοφορακου!

Σε ενα μινι ακρως μυστικο και εμπιστευτικο υπουργικο συμβουλιο 5 ατομων της εμπιστοσυνης του Πρωθυπουργου, συζητηθηκε το ενδεχομενο μιας μυστικης επιχειρησης συλληψης του χριστοφοράκου στην γερμανια! Για το ενδεχομενο αυτο ζητήθηκε η συμβολή της ΕΥΠ,ωστε να συνταξη μια εκθεση κατα ποσο ρεαλιστικο και επιτυχιες θα ειναι κατι τετοιο!

Η Διαδικασία εξελίχθηκε ταχύτατα και κατεπειγον, με την ΕΥΠ να εχει σε πολυ μικρο διαστημα ετοιμη την εκθεση,που ομως εφερε νεα απογοητευση στην Κυβερνηση!

Συμφωνα με την ΕΥΠ το ενδεχόμενο μιας Αρπαγης του Χριστοφορακου απο τα χερια των Γερμανικων Μυστικων Υπηρεσιων που τον προστατευουν, και συγκεκριμένα 6 ατομων προσωπικης φρουρας, ειναι δυσκολο και επικινδυνο ως προς την εξουδετέρωση τους……που δεν θα ειναι αναιμακτη, και γρηγορα θα γινει αντιληπτη, με το ενδεχομενο διαφυγεις απο την γερμανια μαζι με τον χριστοφορακο,να καθίσταται ακρως δυσκολο!

Ο φιλορωσος υπουργος της κυβερνησης ριχνει την βομβα για βοηθεια απο την Ρωσια!

Με τα ενδεχομενα ολα να ειναι κατα, ακυρωνεται η οποιαδηποτε σκεψη να πραγματοποιηθει μια τετοια επιχειρηση, μεχρι που πεφτει μια προταση βομβα απο φιλορώσο υπουργο,που τωρα εχει αποχώρηση απο την κυβερνηση του συριζα, στο να ζητηθει η βοηθεια και η συνδρομη απο την Ρωσια! Η πρωτες διερευνητικες επαφες πραγματι γινονται στην Ρωσικη πρεσβεια στην Αθηνα, αλλα και μεσω των Υπηρεσιων της ΕΥΠ και FSB, με την Ρωσικη πλευρα να μην απανταει ουτε θετικα αλλα ουτε και αρνητικα! Απο την ρωσικη πλευρας ζήτησαν χρονο για να συνταξουν και απο την μερια τους μια εκθεση συλλογης στοιχειων αλλα και εκδόχων που μπορουν να συντελεσουν να πραγματοποιηθεί με επιτυχια μια τετοια επιχειρηση!

Η Ρωσικη Ρητρα! Τι ζητησαν,και γιατι η επιχειρηση Αρπαγης Χριστοφορακου εμεινε στα χαρτια!

Απο την πρωτη στιγμη η Ρωσικη Υπηρεσία FSB εβαλε ως ρητρα οτι εφόσων παρει το οκ απο την ρωσικη κυβερνηση για να πραγματοποιηθεί η επιχειρηση , ο χριστοφορακος θα μεταφέρονταν απο την Γερμανια απευθειας στην Ρωσια, οπου εκει θα παρεμενε για ενα μικρο χρονικο διαστημα σε μυστικη τοποθεσια με υψηλη φρουρηση, εκει θα πραγματοποιούνταν και η πρωτες ομολογιες…..στην ευγενικη γλωσσα,γιατι στην ρωσια δεν γινονται καταθεσεις ετσι απλα, προηγείται η Ανακριση που λυνει την Γλωσσα! Για αλλη μια φορα φενετε οτι η Ρωσοι δεν εμπιστευονται τις ελληνικες αρχες, και ηταν πεπεισμένη οτι με το που θα πατησει το ποδι του στην ελλαδα o Xριστοφορακος θα κινδυνεύσει η ζωη του!!!

Το αδοξο τελος!

Το Ξαφνικο τελος του καθε σεναριου συλληψης Χριστοφορακου, ηρθε με το ωραιο πρωινο της 13 Ιουλίου και με την συναψη-υπογραφη του τριτου μνημονιου απο τον Α.Τσιπρα! Εκει μπηκαν στο χρονοντούλαπο οχι μονο η υπόθεση χριστοφοράκου,αλλα η εθνικη κυριαρχια της Ελλαδας……με τους ρωσους να μενουν με το στομα ανοιχτο, και να καταλαβαίνουν μια και καλη με τι κυβερνηση μορφωμα πηγαν να πλεξουν!!!

(Προσοχη το Αρθρο Αυτο ειναι Βαση «Πηγη» Καποιων Σεναριοω που δεν μπορουν να εξακριβωθούν κατα ποσο ειναι Αληθινα)

ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ

http://hellasforce.com/2016/01/12/



     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">