Γλύτωσε η “Αντα – Ερωτευμένος με Ολλανδέζα ο ΓΑΠ

wpid-wp-1453484943904.jpeg

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μένει πια εδώ… Αποφάσισε να μετακομίσει από το σπίτι στο Καστρί, το οποίο παραχώρησε στη σύζυγό του Άντα, ίσως μέχρι να βγει και επισήμως το διαζύγιό τους.

Η καρδιά του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού φαίνεται ότι ανήκει πλέον σε μία Ολλανδέζα και, προκειμένου να τη βλέπει συχνότερα,
φέρεται ότι έχει μετακομίσει σε παραλιακό σπίτι στον Μαραθώνα.
Οπως έγραψε ο «Βηματοδότης», η γνωριμία με «την ώριμη Ολλανδέζα» έγινε στη Σκιάθο και για χάρη της ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του Αντα. Μάλιστα, σύμφωνα με συνεργάτες του, είναι δυσαρεστημένος από τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή, αλλά, όταν τον προέτρεψαν να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, εκείνος αρνήθηκε. «Μην ασχολείστε, δεν θέλω ανάμιξη στην προσωπική μου ζωή» φέρεται ότι έχει δηλώσει.

Το επικείμενο διαζύγιο είχαν πρώτες αποκαλύψει η «δημοκρατία» και η «Espresso»πριν από μερικούς μήνες, με τον Γιώργο Παπανδρέου να το διαψεύδει τότε, και μάλιστα έντονα.

Πριν από λίγες ημέρες φούντωσαν οι πληροφορίες πως τις γιορτές ο πρώην πρωθυπουργός δεν τις πέρασε με την Αντα. Αυτήν τη στιγμή φέρεται ότι βρίσκεται σε ταξίδι αναψυχής εκτός Ελλάδας με την Ολλανδέζα σύντροφό του

Το πρώτο δημοσίευμα της «δημοκρατίας» τον περασμένο Απρίλιο ανέφερε τα προβλήματα στον γάμο του πρώην πρωθυπουργικού ζεύγους.

Τότε ο κ. Παπανδρέου μέσω του γραφείου του με μια ολιγόλογη ανακοίνωση έσπευσε να τα διαψεύσει: «Δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην προσωπική ζωή του Γιώργου Α. Παπανδρέου ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Ολα έχουν και ένα όριο».

Στα νέα δημοσιεύματα πάντως δεν υπήρξε καμιά διάψευση από το γραφείο του. Προφανώς ο έρωτας πια δεν κρύβεται!

image

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/oxafies/~3/6sorvdeMnd0/blog-post_496.html