Αγαπητέ υπουργέ, δεν έχεις δικαίωμα να επιτρέπεις να ληστεύονται τράπεζες για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τις τηλεπερσόνες

wpid-wp-1454235709377.jpeg

Aγαπητέ Νίκο Παππά,
Δεν έχεις δικαίωμα να επιτρέπεις να ληστεύονται τράπεζες για να κάνεις καναλάρχη τη γνωστή τηλεπερσόνα. Οπως δεν είχες κανένα ηθικό δικαίωμα να επιτρέψεις στους δημοσιογράφους του ΑΠΕ να είναι πολυθεσίτες. Οπως δεν είχες κανένα δικαίωμα να επιτρέψεις να πληρώσει ο ελληνικός λάος τα κερατιάτικα και τις χορηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ. Είναι έγκλημα αυτό που επιτρέπεις να συμβεί. Είναι επίσης άδεισμα και του κυβερνητικού σου εταίρου Πάνου Καμμένου που έβγαλε την υπόθεση του KEEΛΠΝΟ, το οποίο με πρόφαση υπαρκτούς και ανύπαρκτους ιούς προφανώς συνεχίζει το νταλαβέρι.

(Καλούμε τον κο Γιαννόπουλο να μας πει εάν έβγαλε νέα κονδύλια για χορηγίες το 2016 σε ΜΜΕ και τηλεπερσόνες της συμφοράς, την στιγμή που η υπόθεση βρισκεται στον Εισαγγελέα)

Οσο για τον Γάλλο επιχειρηματία στο χώρο της ενέργειας που θέλει να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια με μπροστάρη τηλεαστέρα ας το κάνει με δικά του λεφτά και όχι με νέα θαλασσοδάνεια από ελληνική τράπεζα. Ηδη η εταιρεία του στη Ελλάδα συνεργάζεται με ελληνικές τράπεζες.

Αρκεί αυτό που συνέβη με τον Αστέρα Βουλιαγμένης πρέπει να μας γίνει μάθημα. Ασε που θα κληθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας να αποφασίσει εάν μπορεί να πουληθεί ο Αστέρας με δανεισμό από ελληνικές τράπεζες.

-Αγαπητέ Νίκο, είναι πέρα από το Νόμο τέτοιου είδους διαδικασίες. Δες τώρα τις ιλιγγιώδεις χορηγίες που έλαβαν ΜΜΕ και δημοσιογράφοι από το KEEΛΠΝΟ για να έλθει στην συνέχεια η τζίφρα του υπουργού να τα χαρίσει. Επικίνδυνα παιγνίδια φίλε μου…

H κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργών των Οικονομικών εξαπάτησαν ακόμη και τον Καμμένο στην περίφημη υπόθεση του KEEΛΠΝΟ!

Κι όλα αυτά τινάζοντας στον αέρα το ταμείο της Εθνικής Τράπεζας από την οποία το KΕΕΛΠΝΟ έλαβε 152 εκατομμύρια ευρώ δάνειο. Η υπόθεση βγήκε στον αέρα χάρη στην επιμονή του Καμμένου ενώ ο τότε αρμόδιος υπουργός Κουρουμπλής την κρατούσε στο συρτάρι του.

image

image

image

image

http://kourdistoportocali.com/news-desk/112145/